Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 sep 2009 - Anul XIV, nr. 204 (4190)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Moment festiv

Adriana Pădureţ s-a căsătorit la ţărmul mării

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Adriana Pădureţ, fost redactor şef al postului Antena 1 Suceava, s-a căsătorit la sfârşitul săptămânii trecute cu ex-deputatul PD de Constanţa Laurenţiu Mironescu. Ceremonia religioasă a avut loc pe plaja de la Olimp, iar petrecerea la cherhanaua din aceeaşi staţiune.

 

Nunta de sâmbătă a fost anunţată încă de acum câteva luni, iar la petrecere au participat în jur de 100 de invitaţi. Adriana Pădureţ şi Laurenţiu Mironescu au spus „Da” în faţa ofiţerului de stare civilă la Primăria Eforie. De aici, alaiul s-a îndreptat spre plaja din Olimp, unde ceremonia religioasă a fost oficiată de părintele Constantin Ciupu, de la Mănăstirea Turnu Roşu din Suceava, într-un altar improvizat direct pe nisip.
Mirii au adoptat o ţinută lejeră, iar printre oaspeţi s-au numărat afaceristul Corneliu Idu, PD-L-istul Florian Constantin, Alin Pilcă, fostul şef al Direcţiei Regionale Vamale Constanţa, dar şi Alina Mihăescu, fosta colegă a Adrianei din perioada Antena 1 Suceava.
În timpul ceremoniei religioase, pe deasupra a trecut un avion care trăgea un banner cu mesajul „Casă de piatră”.
De pe plajă, musafirii s-au mutat la Cherhanaua din Olimp. Meniul a fost cu specific pescăresc, iar atmosfera a fost întreţinută de Berti Barbera şi Direcţia 5. Berti Barbera a purtat un tricou cu inscripţia „A friend with weed is a friend indeed", o parafrazare după proverbul „Prietenul adevărat la nevoie se cunoaşte”.

 

Adriana Pădureţ: „Mi s-a îndeplinit un vis”

Naşii noului cuplu au fost Silvia Galu şi francezul Habib Bekkaoui, din partea mirelui, respectiv Dan şi Irina Apostol, din partea miresei. Dan Apostol, acum redactor şef la The Money Channel, este un prieten mai vechi al Adrianei, din perioada când lucra în Suceava, iar Silvia Galu este o fostă colegă de liceu a lui Laurenţiu Mironescu.
„Le mulţumesc tuturor celor care au ţinut să ne fie alături. A fost foarte frumos, aşa cum sper să fie şi viaţa noastră. Mi s-a îndeplinit un vis, să mă căsătoresc la malul mării”, a declarat Adriana.
Aceasta a mai fost căsătorită până acum de două ori, în timp ce Laurenţiu Mironescu a avut un mariaj de 15 ani, din care a rezultat şi o fetiţă în vârstă de 12 ani, care a şi participat la nunta de sâmbătă.

 

Cadouri de nuntă şi planuri de viitor

Fosta ştiristă de la Antena 1 Suceava, Antena 3 şi prezentatoare a matinalului de la TVR s-a declarat încântată şi de cadourile primite. Naşii Apostol le-au adus mirilor o icoană din Grecia, iar celălalt cuplu de naşi le-a oferit un weekend la un hotel select din apropierea Parisului.
Din punct de vedere profesional, Adriana a declarat că a încetat colaborarea cu TVR, acolo unde era editor al principalului jurnal de ştiri şi că se va muta definitiv la Constanţa, unde îşi va deschide o firmă de publicitate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adriana Pădureţ s-a căsătorit la ţărmul mării.
 Vizualizări articol: 2052 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.63/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 19 voturi
Adriana Pădureţ s-a căsătorit la ţărmul mării2.6519

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei