Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 aug 2009 - Anul XIV, nr. 181 (4167)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pasiune

Demonstraţie de ciclism trial, la Shopping City Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iubitorii de adrenalină sunt aşteptaţi duminică, 9 august, începând cu ora 14:00, în parcarea de la Shopping City Suceava, pentru o demonstraţie de ciclism trial.
Trei ciclişti români cu premii câştigate la competiţii naţionale vor ţine publicul în suspans cu evoluţii spectaculoase pe două roţi.
Cicliştii îşi vor demonstra îndemânarea pe un traseu special, cu rampe, tuburi, tamburi şi alte denivelări şi obstacole. Organizatorii vor instala şi porţiuni de traseu de dificultate mică pe care îşi pot încerca aptitudinile şi cicliştii amatori.
Pentru a asigura o atmosferă pe măsura adrenalinei consumate, în timpul evenimentului vor fi proiectate pe ecrane din interiorul Galeriei Shopping City Suceava imagini şi filme de la ediţiile precedente ale festivalului DornaXtrem, cât şi de la alte competiţii naţionale de ciclism montan şi urban.
Evenimentul este organizat de Salvamont Vatra Dornei, în parteneriat cu Shopping City Suceava, şi va avea loc cu exact o săptămână înainte de festivalul naţional de ciclism montan DownHill, DornaXtrem 4, 13-16 august, Vatra Dornei.

 

Concurs şi distracţie

Ajuns la cea de-a patra ediţie, Festivalul de Sporturi Extreme „DornaXtrem” (www.dornaxtrem.ro) va avea loc tot la cota 1.300 a Telescaunului, de unde bikerii care se vor înscrie în concurs vor trebui să coboare dealul, în viteză maximă, pe un traseu special amenajat de către organizatori, astfel încât provocările să fie cât mai diversificate, dar şi foarte interesante, fiind puse la încercare toate calităţile participanţilor.
Probele de concurs se vor desfăşura efectiv sâmbătă, 15 august. Seara, după ora 22:00, va avea loc festivitatea de premiere a câştigătorilor. Duminică, toţi participanţii au program de voie, după-amiaza urmând să fie trase concluziile de final ale competiţiei extreme care însufleţeşte Dealul Negru încă din 2005, de când a fost iniţiată de către Claudiu Murariu, împreună cu alţi prieteni pasionaţi de munte şi de sporturi extreme.
„Dorna Xtrem a însemnat o explozie a iubitorilor de ciclism montan şi urban în Vatra Dornei. Pentru noi, Dorna Xtrem înseamnă trei zile de concentrare, adrenalină şi emoţie în ceea ce a devenit unul dintre cele mai mari festivaluri de acest gen din România şi singurul arbitrat de Federaţia Română de Ciclism şi Triatlon. Ne dorim să aducem acelaşi spirit şi tinerilor suceveni, motiv pentru care am iniţiat evenimentul de trial împreună cu principalul nostru partener, Shopping City Suceava”, a declarat Petru Ariciuc, de la serviciul de salvamont Suceava, promotor al festivalului DornaXtrem.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Demonstraţie de ciclism trial, la Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 728 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Demonstraţie de ciclism trial, la Shopping City Suceava5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei