Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 iul 2009 - Anul XIV, nr. 175 (4161)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Supărare

Flutur vrea mai multă fermitate şi implicare de la poliţiştii suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, a cerut Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică să prezinte în şedinţa deliberativului judeţean de luna viitoare o informare exactă cu privire la infracţionalitatea din judeţ. Flutur s-a arătat îngrijorat de numărul mare de tâlhării şi accidente, de creşterea infracţiunilor stradale şi cere poliţiştilor să intensifice acţiunile de control în perioada următoare şi să ia măsuri ferme, nu doar să raporteze amenzi pentru statistică. „Nu m-am supărat pe Poliţie, dar uitându-mă şi văzând ce se întâmplă, infracţionalitate sub lumina reflectoarelor în pieţe, în bazaruri, cu bâte date în cap, cu tabere, mie mi se pare că trebuie luată mult mai în serios această problemă pentru prevenire, pentru prinderea celor vinovaţi. Cred că este de datoria mea, pentru că avem acest ATOP, să-i chemăm şi să vedem ce nu merge, să-şi intensifice verificările, controalele şi poate că pentru circulaţia rutieră suntem îndreptăţiţi să cerem prevenţia, uitându-ne în special la aceste ultime evenimente cu mulţi morţi, situaţie care ne face să ne gândim mult mai serios la această problemă şi mă determină să atrag atenţia organelor în drept să-şi facă datoria”, a declarat Flutur.
Preşedintele Consiliului Judeţean a cerut poliţiştilor să intensifice acţiunile de control asupra căruţelor care circulă pe drumurile naţionale şi judeţene şi care reprezintă un mare pericol pentru siguranţa circulaţiei. De asemenea Flutur a cerut primarilor să amenajeze drumuri pentru atelajele hipo.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur vrea mai multă fermitate şi implicare de la poliţiştii suceveni.
 Vizualizări articol: 1582 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Flutur vrea mai multă fermitate şi implicare de la poliţiştii suceveni5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Atentie trimis de
(29 iul 2009, 21:27:23
Sunt numeroase zone cu infractionalitate chiar in orasul Suceava. Cartierele Burdujeni si Itcani sunt doua cazuri evidente. Cetatenii rromi din cartierul Itcani se aduna in fata magazinului BlueMoon de sub pasarela de cale ferata si deranjeaza ceilalti cetateni, unii vand tigari (fara timbru, bineinteles), altii fura telefoane si iau copiii neinsotiti de adulti la intrebari, le iau banii, telefoane, ce mai au la ei. Nu se ia nici o masura Domnule Flutur? Nimeni nu are nimic cu ei dar sa munceasca si sa isi castige existenta cinstit si nu altfel!
2.   La atentii trimis de
(29 iul 2009, 21:30:03
Am uitat ceva, cand se produce cate o infractiune, domnul politist de proximitate face si drege dar ii scoate nevinovati pe baietii veseli. E misto, nu?
3.   Carutele.... trimis de
(30 iul 2009, 08:40:42
carutele, o problema mare, daca ai drum intre paltinoasa si campulung, daca nu cunosti nici drumul, daca mai e si noapte, este foarte posibil sa ai multe neplaceri cu atelajele hipo; asa ca ploitia sa fie mai atenta si sa mai faca ture noaptea si intre localitati.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei