Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 iul 2009 - Anul XIV, nr. 163 (4149)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Soluţionare

Licitaţia de modernizare a magistralelor de termoficare va fi reluată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările de înlocuire a 5,3 kilometri din conductele magistralelor de termoficare ale Sucevei vor putea începe în cel mai bun caz din luna august, dacă autorităţile locale vor reuşi să desemneze rapid firmele care să se ocupe de realizarea acestora.
Primul rezultat al licitaţiei de încredinţare a acestor lucrări a fost anulat de decizia Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, care a dat dreptate unui grup de firme din Iaşi (SC Incom SA şi SC Conest SA) care a depus contestaţie la finele lunii iunie.
Conform deciziei luate de CNSC, în baza documentaţiilor înaintate de cele două părţi, se “Admite contestaţia formulată de SC Incom SA în contradictoriu cu Primăria Municipiului Suceava. Pe cale de consecinţă, obligă autoritatea contractantă la anularea comunicării rezultatului procedurii nr. 19785/16.06.2009, a 2 raportul procedurii nr.19782/16.06.2009 şi a actelor subsecvente acestuia. Dispune continuarea procedurii de atribuire în cauză prin reevaluarea ofertei SC Incom SA conform celor precizate în motivare.
Remedierile dispuse anterior se vor efectua în termen de cel mult zece zile de la comunicarea prezentei”.

 

Firme respinse pentru că nu au efectuat lucrări asemănătoare

Iniţial, licitaţia de modernizare a magistralelor de termoficare a Sucevei a fost câştigată de Energomontaj Bucureşti, asociată cu Aquaterm SRL Botoşani, Florconstruct Suceava şi Hidroterm SA Suceava.
La stabilirea câştigătorilor licitaţiei nu a fost luată în considerare şi oferta firmelor SC Incom SA şi SC Conest SA, care au fost “descalificate pentru că din documentaţia depusă a rezultat că nu au mai efectuat lucrări asemănătoare, ceea ce era o condiţie necesară”, după cum a declarat primarul Sucevei, Ion Lungu.
De pe urma acestor amânări, cel mai mult au de suferit locuitorii Sucevei, care vor fi obligaţi să îndure mai mult timp lipsa apei calde, oprirea acesteia fiind absolut necesară pentru efectuarea lucrărilor de înlocuire a conductelor magistralelor de termoficare.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Licitaţia de modernizare a magistralelor de termoficare va fi reluată.
 Vizualizări articol: 1197 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Licitaţia de modernizare a magistralelor de termoficare va fi reluată5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Licitatii trimis de
(15 iul 2009, 18:06:57
Licitatiile se vor repeta pana va iesi castigator cine trebuie... In timpul asta sucevenii sa se scalde in apa Sucevei. Eu nu inteleg: daca tot nu se pot apuca de lucrari de ce nu dau apa calda? S-o opreasca in clipa in care se afla castigatorul (pardon, castigatorul cred ca se stie, dar legile astea ale naibii stau contra).

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei