Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 iul 2009 - Anul XIV, nr. 157 (4143)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Investiţii

Guvernul a alocat fonduri pentru electrificarea a opt cătune

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Guvernul României a aprobat alocarea sumei de 800.000 de lei (8 miliarde de lei vechi) pentru electrificarea a opt cătune din mai multe localităţi ale judeţului Suceava. Potrivit spuselor preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, fondurile vor fi folosite pentru electrificarea unor localităţi izolate din comunele Moldoviţa, Vatra Moldoviţei, Calafindeşti, Grămeşti, Vereşti, Ciprian Porumbescu, Ilişeşti şi Hîrtop. Flutur a mai spus că în total, în judeţul Suceava, au fost depuse 35 de proiecte pentru electrificarea a tot atâtor localităţi din judeţ.
Pe de altă parte, şeful administraţiei judeţene a precizat că instituţia pe care o conduce are ca priorităţi promovarea de proiecte pe trei direcţii, respectiv infrastructura de drumuri, gestionarea deşeurilor şi programe pentru apă şi canal.
Flutur a precizat că în momentul de faţă există deja 28 de proiecte promovate prin programe guvernamentale, dintre care 10 în execuţie.
„Dintre acestea, cinci sunt pentru asfaltarea de drumuri, iar celelalte cinci pentru pietruirea unor drumuri. Pentru celelalte proiecte, până la 28, suntem în procedură de licitaţii”, a declarat Gheorghe Flutur.
Pe lângă acestea, el a arătat că, prin Programul Operaţional Regional, primăriile sucevene au pregătite 33 de proiecte cu o valoare totală de 74 de milioane de euro. La acestea se adaugă alte 16 proiecte ale primăriilor pentru dezvoltarea infrastructurii din mediul rural.
„Trebuie spus că în momentul de faţă, peste jumătate dintre primăriile sucevene au pregătit proiecte pentru reabilitarea reţelelor de apă şi canalizare, a drumurilor şi a altor obiective”, a declarat preşedintele CJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Guvernul a alocat fonduri pentru electrificarea a opt cătune .
 Vizualizări articol: 1161 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Guvernul a alocat fonduri pentru electrificarea a opt cătune5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei