Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 iun 2009 - Anul XIV, nr. 150 (4136)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Executare

SC Star Mod Suceava, scoasă azi la vânzare de Finanţe

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Direcţia Generală a Finanţelor Publice Suceava scoate astăzi la vânzare fabrica de confecţii a SC Star Mod SA, în vederea recuperării unei părţi din datoriile pe care această firmă le are la bugetul de stat.
Potrivit anunţului de licitaţie, vor fi scoase la vânzare o clădire de birouri, un corp de fabrică, depozite şi anexe, terenurile aferente fabricii, precum şi un alt corp de clădire folosit pentru producţie. Valoarea totală a bunurilor scoase la vânzare de către DGFP, stabilită în urma evaluărilor, este de nu mai puţin de 12,277 milioane de euro (122,77 miliarde de lei vechi).
Astfel, vor fi vândute o clădire birouri, corp fabrică, depozite şi anexe cu o suprafaţă totală de 1.574,52 metri pătraţi, evaluată la 3.451.284 de lei, un teren de 4.132 metri pătraţi cu valoare de 4,617 milioane de lei şi o clădire P+2, corp fabrică, de 1.902 metri pătraţi, evaluat la 4,208 milioane de lei. Toate activele sunt situate pe strada Universităţii din Suceava, iar preţurile stabilite pentru licitaţie nu includ şi Taxa pe Valoarea Adăugată.
Potrivit reprezentanţilor DGFP Suceava, datoriile SC Star Mod SA Suceava la bugetul de stat se ridică la suma de 9,388 milioane de lei şi provin încă din anul 2007.
Trebuie spus că dacă activele firmei sucevene vor fi vândute, o parte din banii încasaţi ar urma să ajungă şi la BCR Suceava, unde Star Mod are datorii de aproximativ 400.000 de Euro.
La sfârşitul săptămânii trecute, mai mulţi acţionari minoritari ai SC Star Mod SA Suceava au protestat în faţa fabricii, acuzând-o pe directoarea Lidia Sfarti că se face vinovată de scoaterea la vânzare a activelor firmei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului SC Star Mod Suceava, scoasă azi la vânzare de Finanţe.
 Vizualizări articol: 1732 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SC Star Mod Suceava, scoasă azi la vânzare de Finanţe0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei