Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 iun 2009 - Anul XIV, nr. 149 (4135)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Festivitate

Cuplurile de aur, premiate de Zilele Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

50 de ani înseamnă o viaţă de om, cu ale sale bucurii şi probleme. Dar când spui de 50 de ani de căsătorie, de convieţuire alături de perechea ta, deja e o cifră impresionantă, care ascunde în spate o mulţime de poveşti de viaţă şi destine intersectate.
Tocmai de aceea, 18 cupluri din municipiul Suceava, care au împlinit anul acesta 50 de ani de căsătorie, au fost răsplătite de Primărie pentru modelul de viaţă pe care îl reprezintă.
Ceremonia de premiere a “Cuplurilor de aur” a avut loc ieri după-amiază, pe scena amenajată în centrul Sucevei, pe care au urcat cele 18 cupluri care au sărbătorit anul acesta „Nunta de aur”.
Aceste au fost întâmpinate de primarul Ion Lungu şi de şefa compartimentului Evidenţa Populaţiei, Tatiana Maxim, care le-au înmânat diplomele de onoare şi buchete de flori doamnelor.
“În cei cinci ani de când sunt primar al municipiului Suceava am sărbătorit peste 300 de cupluri care au cinci decenii de viaţă împreună. Dumneavoastră sunteţi un exemplu pentru noi, cei mai tineri, sunteţi un exemplu pentru oraşul nostru, pentru modul în care v-aţi comportat în familie, pentru fidelitatea de care aţi dat dovadă şi pentru modul în care v-aţi implicat în viaţa cetăţii şi în construirea oraşului. De aceea, din partea mea şi a Consiliului Local, vă doresc multă sănătate, bucurii, fericire şi să ne întâlnim şi la 100 de ani!”, le-a transmis primarul Sucevei.
Au fost cazuri în care la festivitatea de premiere nu au participat decât câte un singur membru al cuplurilor, deoarece perechile lor erau imobilizate la pat din motive medicale sau pentru că, în cazul unui bătrân, consoarta acestuia se afla în America, pentru a i se face un transplant de rinichi.
La final, toate cuplurile au fost invitate să ciocnească împreună un pahar de şampanie, în foaierul Casei de Cultură, unde oaspeţii au fost serviţi cu dulciuri şi s-au fotografiat alături de şeful municipalităţii sucevene, pentru a avea o amintire a acestui moment deosebit din viaţa lor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cuplurile de aur, premiate de Zilele Sucevei.
 Vizualizări articol: 761 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Cuplurile de aur, premiate de Zilele Sucevei1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei