Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 iun 2009 - Anul XIV, nr. 144 (4130)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Necesitate

Calea Burdujeni, lărgită cu un sens de circulaţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Intrarea în Suceava dinspre Botoşani va fi lărgită cu încă un sens de circulaţie, pe marginea străzii urmând a fi create mai multe locuri de parcare.
Lucrările de modificare a uneia dintre principalele artere de circulaţie a Sucevei, Calea Burdujeni, vor începe de săptămâna viitoare, odată cu cele de înlocuire a asfaltului de pe trotuar cu pavele colorate.
Practic, strada va fi lărgită prin îngustarea trotuarului de pe partea dreaptă a străzii (unde este situată şi biserica Sf. Andrei), în dreptul stâlpilor de iluminat public urmând să fie amenajate zone în care vor parca maşinile care în prezent ocupă o bandă de circulaţie. Trotuarul respectiv, care are o lăţime de 6 metri, va fi pavat până la ieşirea din Suceava spre Plopeni.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Calea Burdujeni, lărgită cu un sens de circulaţie.
 Vizualizări articol: 1423 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Calea Burdujeni, lărgită cu un sens de circulaţie1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Plan grandios trimis de
(23 iun 2009, 17:27:24
toate bune si frumoase,merita laudata o asemenea initiativa,insa ma intreb cine va executa lucrarile,tot cei de la colaps oare?craterele vechi raman in aceleasi stadii sau se vor mai trage niste linii late peste ele si asa macar vom sti de ce parte a drumului ne aflam:cea cu canalele nenorocite de pa banda 1 sau pe banda 2 unde avem varietati a la Lungu cu renumitele dale albnegru sau colorate mai nou?Ma intreb si eu ca un alegator tampit ce sunt chiar suntem demni de atata dispret din partea celor ce ne conduc urbea sau se poate si mai rau?Se pare ca da,pt ca astazi am vazut iesind la plimbare un oarecare TOUAREG cu nr PMS,ghiciti a cui o fi?si mai avea si un puisor de girofar in fata ca sa poata trece mandru peste gropile pastorite cu drag de domnia sa!Sa fiu sincer cred ca singura solutie ar fi sa emigram in masa in Africa prin triburile de pigmei pt ca tot cam acelasi gen de politica se serveste si pe acolo.sa traiti bine dom primar,vedeti sa ramana cineva la urma sa stinga lumina1
1.1  RE: Plan grandios trimis de
(25 iun 2009, 12:55:32
Probabil ca aceasta declaratiie o sa fie trecuta la capitolul realizari,Sunt de "notorietate" declaratiile facute de acest individ,toate nerealizate.Platiti-va taxele si impozitele la primarie sa vedeti cum stie sa-i cheltuiasca dupa bunul plac,"edilul".Aceasta idee este binevenita,insa o sa vedem cand,cum si cu ce sume o sa se termine.Presimt ca o sa se risipeasca sume colosale.Unde ajung banii contribuabilului(in ce buzunare sau conturi),in mare masura stim.Nu te mira d-le Gheorghe,nu emigra,ramai sa vezi cum niste "derbedei" alesi,se imbogatesc,te sfideaza,se cred "buricul pamantului,considera ca detin adevarul absolut,te mint,te "mituiesc cu sarmale,etc.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei