Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 iun 2009 - Anul XIV, nr. 137 (4123)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Replică

Firma Transporturi Auto Botoşani acuză CJ Suceava că risipeşte banii publici

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea firmei SC Transporturi Auto SA Botoşani a acuzat Consiliul Judeţean Suceava că risipeşte fondurile publice destinate întreţinerii drumurilor judeţene. Administratorul firmei botoşănene, Constantin Conţac, a făcut aceste afirmaţii după ce şeful administraţiei judeţene sucevene, Gheorghe Flutur, a precizat că mai multe licitaţii, atât pentru reabilitarea unor drumuri, cât şi pentru întreţinerea drumurilor judeţene, sunt blocate din cauza contestaţiilor formulate de firmele declarate necâştigătoare.
Vă prezentăm în continuare dreptul la replică transmis de Constantin Conţac, ca reprezentant al SC Transporturi Auto SA Botoşani: „SC Transporturi Auto SA Botoşani a participat la procedura de atribuire a contractului de <Întreţinere drumuri judeţene> îndeplinind toate cerinţele impuse de autoritatea contractantă, ofertând un preţ cu 25 la sută mai mic decât SC Drumuri şi Poduri SA Suceava, situându-se pe primul loc la aceasta licitaţie, unde criteriul de adjudecare a fost stabilit ca fiind preţul cel mai mic. Acest lucru înseamnă o economie de aproximativ 5.000.000 de lei la bugetul judeţului Suceava. Inexplicabil însă, atribuirea s-a făcut în favoarea societăţii de pe locul doi, SC Drumuri şi Poduri SA Suceava, care nu a îndeplinit nici măcar cerinţele minime de calificare, având documente lipsă în oferta depusă, fapt semnalat către comisia de evaluare şi către Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor.
O practică asemănătoare a fost aplicată şi la procedura de atribuire a contractului <Modernizare DJ 290 Salcea – Vereşti – Roşcani>, unde societatea noastră a fost situată pe locul întâi, iar adjudecarea s-a făcut surprinzător în favoarea locului trei, SC Drumuri şi Poduri SA Suceava, fiind exclus şi locul doi, societatea ALDP Iaşi.
Considerăm că vina întârzierii executării lucrărilor datorită depunerii contestaţiilor nu ne aparţine şi întreaga răspundere aparţine celor care emit decizii neconforme cu realitatea”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Firma Transporturi Auto Botoşani acuză CJ Suceava că risipeşte banii publici.
 Vizualizări articol: 697 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 5 voturi
Firma Transporturi Auto Botoşani acuză CJ Suceava că risipeşte banii publici3.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei