Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 iun 2009 - Anul XIV, nr. 132 (4118)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

După gratii

Cei doi criminali de la Ostra, arestaţi pentru 29 de zile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei doi indivizi din comuna Ostra care şi-au omorât consăteanul după ce l-au lovit în cap cu o rangă şi cu un par au fost duşi ieri în faţa instanţei de judecată, pe baza probelor existente magistraţii de la Tribunalul Suceava emiţând pe numele lor mandate de arestare pentru 29 de zile.
Sâmbătă noapte, cei doi, Sandu Nastiuc, în vârstă de 24 de ani, şi Andrei Roşu, de 18 ani, l-au atacat, pe drumul judeţean 177 A din Ostra, pe Pavel Robaniuc, în vârstă de 19 ani, cunoştinţă din sat. Anchetatorii au stabilit că aceştia aveau un conflict mai vechi, izbucnit în noaptea respectivă pe fondul consumului exagerat de băuturi alcoolice.
Rudele lui Pavel Robaniuc acuză că acesta a fost atras în cursă de o fată pe care o cunoştea şi care l-ar fi chemat în plină noapte într-o zonă mai izolată, unde a fost atacat de cei doi.
Cei doi indivizi arestaţi vor fi cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, riscând între 15 şi 25 de ani de închisoare şi interzicerea unor drepturi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cei doi criminali de la Ostra, arestaţi pentru 29 de zile .
 Vizualizări articol: 1225 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Cei doi criminali de la Ostra, arestaţi pentru 29 de zile4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Avea 21 de ani ,... trimis de
(10 iun 2009, 15:00:06
si a fost lovit cu toporul.....si DA rudele au dreptate ...a fost atras de numita IOANA COSARCA din OSTRA......daca erau doar cei doi (SANDU NASTIUC si ANDREI ROSU) nu se ajungea la moarte ....dar din pacate au fost cam 8 persoane....dar stiind ca de la ei sa inceptu au lasa pe restul in pace ..adic au luat totul asupra lor...(SN AR)
2.   Politia trimis de
(11 iun 2009, 13:42:52
in cealanta parte nu mai pot lasa comentarii..ce vb TIODI ala de MOSCALIUC.??el nici nu are ideie cata munca depune el zi de zi.de aia si doarme in loc sa isi faca serviciul.VOI NU STITI CE INSEAMNA SA MERGI CU SACOSA ZII DE ZI PE LA MAGAZINELE DIN OSTRA SA O INTINZI SI SA ASTEPTI SA ITI FIE UMPLUTA.DE AIA SI DOARME SARACUL.STII CATA DISTANTA ESTE DE LA POSTUL DE POLITIE PANA LA BRUTARIE SI INAPOI ??SI INAPOI SA VII CU 2-3 PAINI..SI PE JOS.VAI SARACUL DE EL IL COMPATIMESC.SAU SA MEARGA DE LA PETRICA(AF) PANA ACASA CU SACOSA PLINA .AM VRUT SA II FAC CADOU UN CARUT PT TRANSPORT DAR MIA ZIS CA FACE SPORT,POATE II MAI SCADE BURTA SI POATE ALERGA SI EL MAI REPEDE DUPA SPAGA.IAM ZIS SA ISI IA O BICICLETA SI A ZICA NU POATE INTINDE SACOSA PRIN SUCEAVArolling on the floorDOAR LA OSTRA..DESPRE NINO NINO ALA NU MAI ZIC NIMIC...EL ESTE IN CAUTARE DE FETE (VIRGINE)CA DOAR PE ALEA LE POATE PROSTII=))CAT DESPRE CORNEL.......SI CAM ASA STAU TREBURILE IN OSTRA.EI VOR CA NOI TINERI SA NE SCHIMBAM..NU PUTEM FRATE ..
3.   Politia trimis de
(11 iun 2009, 14:14:56
IN PRIMUL RAND TRE SA VA SCHIMBATI VOI ..SA PUTEM LUA SI NOI UN EXEMPLU.NU MAI FITI ATAT DE LACOMI ..IN OSTRA NU AI SA AUZI NICIODATA UN COPIL CARE SA ITI SPUNA CA NU STIE SA CONDUCA..(AL CAROR PARINTI AU MASINA)ACOLO ESTE CA UN POLIGON...DE CE???PT CA POLITIA NU FACE NIMIC..CAND AU FOST VOTURILE PT PRIMARI LUSE SI EI PE UNUL SI LA DUS LA SANGE.PT CA ERA MORT DE BEAT SI A IZBIT CU DACIA O CARUTA.STATI LINISTITI CA NU II FACEAU NIMIC.DAR A AUZIT PRIMARUL O IZBITURA SI IA TRIMIS.. EI SAU FACUT CA NU AUD..TOT IN SEARA AIA UNUL MORT DE BEAT BATEA CU TOPORUL IN GARDUL DE LA COOPERATIVA.DAR POLITIA SE FACEA CA NU IL AUD SI CINSTEAU IN CONTINUARE PT CA IESISE PRIMARUL CARE NU LE DA BATAI DE CAP.. SUNT MULTE SI MULTE ALTELE.SA NU MAI VB DE DISCOTECA DIN OSTRA ..DACA NU AI O CUNOSTINTA NU AI CE CAUTA ACOLO.PANA VINE POLITIA NU STIU DACA TE MAI RECUNOSC PARINTI.SUNT FEL DE FEL DE TARANOI.AIA CARE STAU A BLOC SUNT MULT MAI CIVILIZATI.PACAT CA II STRICA CEILANTI..DIN SAT..ESTE O COMUNA FOARTE .
4.   Ostra trimis de
(11 iun 2009, 14:22:27
FRUMOASA..AI UNDE BEA UN SUC ACOLO (IN CENTRU NU STIU DACA ESTE BLOC CU AL CARUI PARTIER SA NU AIBE UN BAR=))=))=)))..)DAR IN FINE CARE A FOST STIE...VAM PUPAT.DACA VRETI SA B CU MINE VB CU BILLATBALAY..ID MESS
5.   Imi pare RAUUU... trimis de
(11 iun 2009, 14:29:57
CAT DESPRE CRIMINALI SI MORT NU ZIC NIMIC.....DACA POLITIA AR FI FOST UN PIC MAI SEVERA NUSAR FII AJUNS LA CRIMA (NU ESTE PRIMA DIN OSTRA)DE BATAI ,SE BAT MAI TOATA SAPTAMANA....NICI MORTUL NICI CRIMINALI NU ERA NISTE PERSOANE AGREABILE..AU MULTE BATAI LA ACTIV..
6.   Pt Jigodii trimis de
(11 iun 2009, 21:11:02
dupa comentariul lasat de tine imi dau seama ca ti-ai ales foarte bine numele....si numai o persoana in necunostinta de cauza putea sa posteze astfel de prostii. nu spun imi pare rau pentru mort...nimeni nu merita sa sfarseasca in asemenea conditii dar nu invinovati politia pentru ca unii dintre ostreni is niste prosti si niste alcoolisti. nu cred ca politia poate sta dupa fundul lor si sa le ia paharul de la gura. Asa ca nu mai acuza pe nimeni pentru prostiile unora
7.   Somebody trimis de
(11 iun 2009, 23:07:37
peste tot in tara sunt prostii si alcoolisti..dar nu ca in ostra.in alte parti politia sa tinut de capul lor si ia potolit...eu nu spus sa le ia paharul de la gura ..dar sa aplice legea cand este nevoie..cand fac scandal ca nu mai au loc in bar sau in disco..nu sa ii tot amane lasa ca ii punem amenda data viitoare ...stiu foarte bine ce am spus mai sus .DACA TU NU VEZI CE SE INTAMPLA IN OSTRA AR TREBUI SA TACI ...FII MAI ATENT CU CE SE PETRECE IN JURUL TAU..SAU BINE POATE ESTI POLITIST..CEEA CE MA INDOIESC CA AI FII ..CA POLITSTII NU STIU ENGLEZA...SAU POATE TIA SOPTIT CINEVA ...NUMELE DE jigodii NU MIL ADRESEZ ...CII VIL ADRESEZ...ASA CA BAFTA ...FIECARE NE PUTEM ALEGE CUM SA MURIM SI DACA EL ASA A VRUT DE CE SA IMI PARA RAU....asa ca tu cand ai vrea sa vb ar trebui sa taci ...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei