Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 mai 2009 - Anul XIV, nr. 113 (4099)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Teroare

Bătrână de 90 de ani, tâlhărită şi omorâtă în propria casă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Teroare în comuna suceveană Baia, acolo unde, la sfârşitul săptămânii trecute, un individ deosebit de violent a tâlhărit doi bătrâni, una dintre victime decedând. Ieri, în jurul orei 18.45, poliţiştii din Baia au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că o femeie din localitate, Catinca Diaconu, în vârstă de 90 de ani, a fost găsită decedată în propria locuinţă, iar lucrurile din cameră răvăşite.

Trupul neînsufleţit al femeii prezenta urme de violenţă pe faţă, pe mâini şi pe picioare. Fiind vorba de un act criminal, în scurt timp la Baia a descins o echipă operativă cu ofiţeri din cadrul formaţiunilor de investigaţii criminale, coordonată de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. Anchetatorii au reuşit să afle că în seara de vineri, 15 mai, un alt bătrân din comună a fost victima unei infracţiuni de violenţă. Aurel Brânzac, în vârstă de 65 de ani, a povestit că vineri seară l-a surprins scotocind prin locuinţa sa pe Gheorghiţă Gogu, în vârstă de 34 de ani, din aceeaşi localitate. Respectivul, care se afla în stare vădită de ebrietate, l-a atacat pe sexagenar, l-a bătut până l-a lăsat în stare de inconştienţă şi i-a luat din casă suma de 100 de lei, două drujbe şi o bicicletă.

Bătrânul a spus poliţiştilor că nu a reuşit să reclame fapta întrucât, în urma leziunilor suferite, nu se putea deplasa. Gheorghiţă Gogu a devenit suspectul principal şi în cazul morţii violente a Catincăi Diaconu, fiind dat în urmărire locală pe raza municipiului Fălticeni şi a comunelor limitrofe.

Ieri seară, în jurul orelor 18.45, o patrulă de poliţie din Fălticeni a reuşit să-l prindă pe Gheorghiţă Gogu pe raza municipiului. Asupra acestuia au fost găsite actele de identitate ale lui Aurel Brânzac, cât şi ale Catincăi Diaconu. Bărbatul a fost reţinut aseară, fiind preluat de echipa de investigaţii venită de la Suceava, pentru a fi audiat. Mai multe amănunte în ediţia de mâine.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătrână de 90 de ani, tâlhărită şi omorâtă în propria casă.
 Vizualizări articol: 1811 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bătrână de 90 de ani, tâlhărită şi omorâtă în propria casă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei