Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 apr 2009 - Anul XIV, nr. 97 (4083)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Eschivare

Primăria Marginea, amendată prin Poştă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria comunei Marginea va primi zilele următoare, prin Poştă, o amendă de 15.000 de lei ( 150 de milioane de lei vechi), din partea Gărzii de Mediu Suceava.

Această măsură a fost luată de comisarii de mediu ca urmare a refuzului viceprimarului comunei de a semna actul de contravenţie, în vreme ce primarul s-a eschivat de la a fi prezent la întâlnirea programată.

„Săptămâna trecută colegii mei au avut un control de două zile la Marginea - în prima zi au mers şi au identificat problemele - depozite ilegale de deşeuri menajere şi reciclabile în albia majoră a râului Suceviţa. Au anunţat controlul şi problemele sesizate la Primărie, dar când au mers să încheie actele de constatare şi de contravenţie, primarul nu le-a mai răspuns la telefon. I-a ţinut locul viceprimarul, care  a spus că primarul nu poate veni pentru că are un proces la judecătorie la Rădăuţi. Comisarii de mediu au stat şi l-au aşteptat cu mult după terminarea programului Judecătorie, dar tot nu au reuşit să ia legătura cu el”, a povestit comisarul şef al Gărzii de Mediu Suceava, Adriana Iordache.

Conform şefului instituţiei, Primăria Marginea nu este la prima abatere, deoarece anul trecut, în luna iulie, li s-a încheiat un alt proces de contravenţie, tot pentru depozitări de deşeuri în albia râului. Atunci au contestat procesul verbal de contravenţie, la fel ca şi pe cel anterior, pe care Judecătoria Rădăuţi l-a transformat în avertisment.

În aceste condiţii, comisarii de mediu au recurs la o altă metodă de a-i amenda, prin Poştă, recomandata în „valoare” de 15.000 de lei fiind trimisă de luni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Marginea, amendată prin Poştă.
 Vizualizări articol: 655 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Primăria Marginea, amendată prin Poştă2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei