Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 apr 2009 - Anul XIV, nr. 81 (4067)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Delăsare

Asociaţiile de locatari, mustrate pentru lipsa de implicare în curăţenia Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Şeful municipalităţii sucevene, Ion Lungu, le-a bătut obrazul unor şefi de asociaţii de proprietari, care, în loc să se zbată să obţină unul din cele patru premii consistente oferite de Primărie în cadrul concursului de curăţenie de primăvară, au venit doar cu tot felul de nemulţumiri vizavi de modul în care se face curăţenie în zona în care locuiesc ei.

Acest lucru s-a petrecut în cadrul şedinţei lunare cu asociaţiile de proprietari, care a avut loc ieri dimineaţă, în care câţiva preşedinţi de asociaţie au luat cuvântul doar pentru a reclama că nu le place cum s-a făcut curat la ei în zonă, că nu au fost toaletate corespunzător spaţiile verzi, sau că au gunoi rămas încă de anul trecut, de la curăţenia de toamnă.

Culmea e că tocmai în cadrul asociaţiilor acestora s-au înregistrat cele mai slabe rezultate în cadrul campaniei de curăţenie de primăvară, pentru că, în loc să determine şi locatarii să iasă la curăţenie, măcar din spirit civic şi pentru a avea o zonă cât mai curată, nici măcar cei din asociaţie nu s-au făcut văzuţi la faţă. Iar asta s-a întâmplat chiar în condiţiile în care au fost anunţaţi de faptul că echipele de salubrizare vor ajunge în zona lor în ziua respectivă, plus că le-au fost distribuiţi saci menajeri, mături şi material săditor – arbori, gard viu şi sămânţă de iarbă.

“Cu toate că trecem printr-o perioadă grea, am făcut acest concurs, cu premii de 200 de milioane de lei vechi, dar nici măcar acum unii nu vor să se implice. Sunt de acord că principala responsabilitate pentru curăţenia oraşului o are Primăria, dar şi asociaţiile trebuie să ajute, mai ales la păstrarea acesteia. Cei de la asociaţie trebuie să fie un exemplu pentru locatari, să îi mobilizeze să se implice în curăţenia oraşului, pentru că aşa vor avea grijă să o şi păstreze. În alţi ani am dat material săditor de am auzit că unii au cărat cu snopii la ei la ţară şi la neamuri. Nu se mai poate aşa, noi plătim o mulţime de bani pentru vegetaţie, dar trebuie să ajungă în faţa blocurilor, nu în altă parte”, le-a transmis Ion Lungu.

Pe de altă parte, primarul a lăudat implicarea în campania de curăţenie a unor asociaţii precum 23+27 Obcini sau a celor din zona Tipografie, unde oamenii au ieşit în număr mare să ajute la curăţenia de primăvară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Asociaţiile de locatari, mustrate pentru lipsa de implicare în curăţenia Sucevei.
 Vizualizări articol: 987 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Asociaţiile de locatari, mustrate pentru lipsa de implicare în curăţenia Sucevei1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei