Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 mar 2009 - Anul XIV, nr. 51 (4037)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ţeapă pe faţă

Înşelată prin metoda „şmen”, chiar în centrul Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
O femeie a fost înşelată cu suma de 2.500 de lei, prin metoda „şmen”, chiar în centrul municipiului Suceava.

Toată povestea s-a petrecut luni, în jurul orei 10:30, atunci când Rodica I., în vârstă de 42 de ani, din comuna Pătrăuţi, a scos de la BCR – sucursala Suceava, din contul personal, suma de 1.500 de euro. După ce a ridicat banii, femeia a început să întrebe mai multe persoane dacă nu doresc să cumpere valută, timp în care un tânăr s-a oferit să-i dea mai mulţi lei decât cursul oferit de casa de schimb.

Cei doi au mers în parcul de vizavi de clădirea Parchetelor şi s-au înţeles ca tânărul să-i dea femeii 4.700 de lei pentru 1.100 de euro. Deşi i-a numărat banii în faţă, individul cu pricina a reuşit să o păcălească pe femeie cu suma de 2.500 de lei.

Rodica I. şi-a dat seama că a fost înşelată abia după câteva zeci de minute, când a numărat din nou banii şi a constatat că are doar 2.200 de lei.    

Luna trecută, alte două cazuri asemănătoare s-au petrecut în judeţ, unul tot la Suceava, într-un magazin de materiale de construcţii, celălalt la Rădăuţi.

Un bărbat care vroia să schimbe 1.000 de lire sterline a fost acostat, în sediul Bancpost din Rădăuţi, de doi indivizi care i-au spus că îi oferă un preţ mai bun de schimb decât cel al băncii. Când a observat că a fost înşelat de 2.800 de lei, a fost prea târziu, pentru că ţeparii dispăruseră deja din zonă.

Tot la începutul lui februarie, o casieriţă de la magazinul Baumax, din municipiul Suceava, a fost înşelată cu 1.300 de lei, prin aceeaşi metodă.

Judiciariştii explică că, în momentul în care îi numără banii în faţă victimei, indivizii cu astfel de preocupări trag pe după degete o parte din bancnote, după care dispar imediat de la faţa locului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Înşelată prin metoda „şmen”, chiar în centrul Sucevei.
 Vizualizări articol: 5076 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.55/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 11 voturi
Înşelată prin metoda „şmen”, chiar în centrul Sucevei3.5511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Smenarii trebuie spinzurati sau impuscati pe stadi trimis de
( 4 mar 2009, 17:59:09
Aceste jigodii care se numesc smenari sint cunoscuti de organe dar nu le fac nimic pt ca ...sint mai multe variante.Daca Rodica I,a fost inselata in parc la citiva metri de cladirea Parchetului va imaginati ce tupeu au aceste animale.Oare cind Politia va prinde unul?
2.   Asta ai vrut, asta ai primit! trimis de
( 4 mar 2009, 18:38:26
Dar si tanti Rodica, daca se apuca sa strige in gura mare ca are de vandut valuta..., de ce nu s-a dus cu euroii la piata sa-i insire pe taraba, langa standul cu patrunjel?
3.   Jungla trimis de
( 5 mar 2009, 09:28:21
asta e...

asta se stie ca politia nu face nimic in sprijinul cetateanului normal. sunt niste ticalosi, putori si spagari. si nesimtiti. da asta se stie.

sfatul meu esta sa schimbati valuta numai la banci, o mare parte a caselor de schimb sunt detinute tot de inteligentii aia care stau prin bazar/piete si schimba valuta.

chiar sunt curios ce pregatire trebuie sa ai ca sa ai ultimele tipuri de masini de teren si totusi sa stai pe trotuare sa schimb valuta. halal oameni!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei