Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 mar 2009 - Anul XIV, nr. 51 (4037)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Capturi poliţie

Cinci traficanţi de ţigări, prinşi în două zile la Siret

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Poliţiştii din oraşul Siret au confiscat în doar două zile ţigări de contrabandă de la cinci persoane. Trei traficanţi au fost prinşi în timp ce cărau ţigările în genţi, iar doi în timp ce transportau cantităţi mai mari în autoturisme.

În cursul zilei de luni, oamenii legii au identificat-o în trafic pe Mariana B., în vârstă de 35 de ani, din Botoşani, care transporta într-un autoturism VW înmatriculat în Spania 340 de pachete de ţigări marca „More”, de provenienţă ucraineană, pentru care nu avea documente de provenienţă. Ţigările, evaluate la 1.700 de lei, au fost confiscate, femeia primind şi o amendă de 1.000 de lei, în baza legii de combatere a actelor de comerţ ilicit.

Tot luni, doi ucraineni şi un localnic au fost surprinşi de o patrulă de poliţie în timp ce cărau 130 de pachete de ţigări de aceeaşi provenienţă. Fiind vorba de o cantitate mai mică, aceştia au primit doar avertismente, ţigările de contrabandă confiscate în acest caz fiind evaluate la 520 de lei.        

Continuând controalele şi marţi, poliţiştii au reuşit o captură mult mai semnificativă, găsind 1.740 de pachete de ţigări de contrabandă în maşina lui Vasile H., de 28 de ani, domiciliat în comuna Gălăneşti, tras pe dreapta pe strada Laţcu Vodă din Siret. Individul ascunsese marfa, în valoare de 8.300 de lei, într-un geamantan şi în mai multe genţi şi saci de plastic. În cazul său a fost aplicată o sancţiune contravenţională de 1.000 de lei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci traficanţi de ţigări, prinşi în două zile la Siret.
 Vizualizări articol: 3061 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cinci traficanţi de ţigări, prinşi în două zile la Siret5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ciudat trimis de
( 4 mar 2009, 23:37:22
Din film se vede clar ca sut tigari "LM" din articol se vede ca sunt tigari MORE , tot din film se vede ca masina are nr de Bucuresti "B" . Graba sau goana dupa senzational !!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei