Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 feb 2009 - Anul XIV, nr. 47 (4033)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La răcoare

Tânărul acuzat că a făcut sex cu două minore, băgat la arest

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Tânărul care s-a ales cu dosar penal pentru că a făcut sex cu două minore, în vârstă de 13, respectiv 14 ani, şi-a petrecut noaptea în arestul poliţiei.

Poliţiştii care anchetează cazul au decis, ieri, ca pe numele lui Ionuţ B., în vârstă de 20 de ani, din satul Probota, să fie emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie luată în discuţie de către procurori propunerea de arestare preventivă a tânărului.

Pentru faptele de care este acuzat, Ionuţ B. riscă de la 3 la 10 ani de închisoare. Tânărul are probleme serioase cu legea, fiind învinuit şi în mai multe dosare de furt, distrugere şi violare de domiciliu.

Acuzaţiile pentru care a ajuns, ieri, în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, au ieşit la iveală în urmă cu câteva zile, culmea, în urma unei reclamaţii de viol.

Bunica uneia dintre minorele cu care tânărul avea relaţii sexuale a aflat că nepoata ei, în vârstă de 14 ani, nu mai e fată mare. În momentul în care a luat-o la rost pe adolescentă, aceasta a inventat un întreg scenariu, potrivit căruia a fost sechestrată, bătută şi violată de Ionuţ B..

Cu bunica de mână, minora cu pricina a venit la poliţia din Dolhasca şi a povestit tot acest scenariu.

 

Sms-urile care l-au scăpat de viol

La un moment dat, însă, în timpul anchetei, oamenii legii au dat peste mai multe mesaje trimise de pe telefonul mobil al minorei aşa-zis violate chiar presupusului violatorul.

În sms-urile cu pricina, mărturisesc surse din rândul anchetatorilor, fata îi cerea lui Ionuţ B. să facă sex numai cu ea, amintindu-i ce bună e ea la pat şi, mai ales, în sexul oral.

Luată din nou la întrebări, minora a mărturisit în cele din urmă că scenariul violului a fost unul inventat pentru a scăpa de gura bunicii.

În timpul anchetei, oamenii legii au aflat că Ionuţ B. nu a întreţinut relaţii sexuale numai cu minora în vârstă de 14 ani, ci şi cu o altă minoră din sat, în vârstă de 13 ani.

Relaţiile sexuale dintre tânăr şi cele două fete au început, susţin anchetatorii, în luna noiembrie a anului trecut.

Legea interzice relaţiile sexuale cu un minor sub 15 ani, astfel încât Ionuţ B. va mai avea de aşteptat câţiva ani până când îşi va putea continua idila cu cele două adolescente. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânărul acuzat că a făcut sex cu două minore, băgat la arest.
 Vizualizări articol: 768 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 4 voturi
Tânărul acuzat că a făcut sex cu două minore, băgat la arest4.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei