Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 feb 2009 - Anul XIV, nr. 47 (4033)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Alături de studenţi

Emil Boc a mâncat la „împinge tava”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Premierul României, Emil Boc, a luat ieri masa de prânz la cantina-restaurant cu autoservire a Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava. După ce a vizitat Universitatea şi una dintre sălile de sport, premierul, alături de ministrul Dezvoltării Regionale, Vasile Blaga, şi şeful Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a intrat în cantină pentru a servi masa.

Imediat ce a intrat în cantină, premierul s-a alăturat studenţilor care stăteau la coadă la „împinge tava”. După ce s-a „dotat” cu o tavă şi tacâmuri, Emil Boc a comandat o ciorbă de burtă, piure de cartofi cu piept de pui, gogoşari în oţet şi o apă minerală. După câteva schimburi de amabilităţi cu bucătăresele cantinei, primul-ministru a ţinut să plătească pentru mâncarea pe care a comandat-o.

Pentru prânzul de la Universitatea Suceava, Emil Boc a plătit 14 lei. La coadă la mâncare, primul-ministru a fost urmat de Vasile Blaga şi Gheorghe Flutur,  fiecare dintre aceştia plătind pentru ceea ce au comandat de mâncare.

De remarcat că după ce şi-a luat tava cu mâncare, Emil Boc a căutat un loc la o masă unde să se aşeze, alegând în cele din urmă să mănânce alături de doi studenţi. La aceeaşi masă s-a aşezat şi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur.

 

Emil Boc a executat un penalti în sala de sport a universităţii

Înainte de a merge la cantină, Emil Boc a vizitat sala de sport a Universităţii „Ştefan cel Mare”, unde un student l-a invitat să execute un penalti. Studentul care l-a provocat pe premier i-a aşezat acestuia mingea la punctul de penalti, după care s-a dus în poartă pentru a apăra lovitura. După ce şi-a lăsat telefonul mobil unui SPP-ist, premierul a lovit mingea cu latul, în colţul din stânga al porţii, reuşind să marcheze.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Emil Boc a mâncat la „împinge tava”.
 Vizualizări articol: 1362 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.71/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 7 voturi
Emil Boc a mâncat la „împinge tava”2.757

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Exact! trimis de
(27 feb 2009, 11:20:10
Cei doi studenti, care de fapt erau doi spp-isti ce au facut foamea o ora la masa aceea, in asteptarea lui Boc. Super tare! "Iata cat de popular sunt eu" - vrea sa zica Boc. "Chiar iau masa alaturi de doi studenti pe care intamplator i-am gasit la masa!". Marketing si campanie electorala pe banii fraierilor. Eh, na! A venit Boc la Suceava. Si? Ce atata entiziasm, ca doar e acelasi Boc pe care in fiecare zi il injuram cand il vedem la TV si schimbam canalul ca ne-am saturat de limbajul sau elevat...
2.   Uitati-va bine si dupa aia scrieti trimis de
(27 feb 2009, 14:24:16
1-nu cred ca cei doi studenti au mancat cu premierul deoarce nu aveau nimic in fata ; poate au mancat ce a lasat premierul. 2- " Dupa ce si-a lasat telefonul mobil unui SPP-ist ", de cand domnul Flutur e SPP-ist fratilor ? poate e si agent CIA , KGB , FSB ?
3.   DOI MEMBRII DE PARTID SI NU SPP-ISTI trimis de
(27 feb 2009, 14:35:41
M-AM INFORMAT SI IATA CA CEI DOI TINERI CARE STAU LA MASA IMPREUNA CU DL BOC SI FLUTUR SUNT MEMBRII IN ORGANIZATIA PDL DE TINERET SUCEAVA SI NU SPP-ISTI STIMATI CITITORI ASA CUM AFIRMA MAI SUS UN DOMN.

DESIGUR DE AICI SE POATE TREGE SI O CONCLUZIE PRIN FAPTUL CA ACESTIA SAU ASEZAT LA MASA IN ASTEPTAREA CELOR DOI TOTUL FIIND PREGATIT DINAINTE.
3.1  RE: DOI MEMBRII DE PARTID SI NU SPP-ISTI trimis de
(27 feb 2009, 17:21:51
Bai Dinescule! De cate ori sa-ti spun? Stai jos ca ai ramas corijent! Ce ai, suferi de vreun complex evolutiv-avocatesc? Simti nevoia sa scrii mereu ineptii cu litere de tipar si sa te dai mare avocat cand tu scrii: "M-AM INFORMAT SI IATA CA CEI DOI TINERI CARE STAU LA MASA IMPREUNA CU DL BOC SI FLUTUR SUNT MEMBRII IN ORGANIZATIA PDL". Adica de cand pluralul la "membru" este "membrii" , domnule "avocat". Lasa-ne, vrei?!
4.   Am fost acolo trimis de
(27 feb 2009, 17:29:11
Am mancat la cantina ieri si acei doi domni care apar in poza stateau de ceva timp la masa fara sa serveasca ceva. Si uite asa ne intoarcem in "epoca de aur"... Cu ocazia faimoasei vizite, totul la cantina stralucea, erau mai multe feluri de mancare decat de obicei, mai mult personal la bucatarie... Pana si cartofii prajiti si painea erau altfel. La fel si cu vizita d-nei Udrea la Voronet, cand lingaii politici din zona au carat zapada cu basculantele, sa se poata Udrea "trage" cu caiii. Hmm...pardon...cu sania cu cai...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei