Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 feb 2009 - Anul XIV, nr. 46 (4032)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

De Dragobete

Show fierbinte cu Andreea Bălan şi dansatoarele ei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Andreea Bălan a oferit sucevenilor un spectacol incendiar de Dragobete, pe scena amenajată la etajul Iulius Mall Suceava. Sub privirile unui public foarte numeros, tânăra cântăreaţă, vedetă şi la emisiunea „Dansez pentru tine”, a susţinut un spectacol electrizant alături de patru dansatoare.

“Liberă din nou”,  fosta membră a trupei Andre, care s-a destrămat de ceva timp, a fermecat publicul prin dansurile ritmate, captivante, dar şi prin melodiile interpretate, care erau murmurate sau chiar cântate cu voce tare de o mulţime de spectatori, în special adolescenţi.

“Nopţi de vară fierbinţi” şi “Liberă la mare”, două din hit-urile care au răsunat ani de zile la toate radiourile din România, au încins atmosfera şi la spectacolul din Iulius Mall, fiecare spectator închipuindu-se măcar pentru câteva momente la mare, pe plajă.

 

Lecţii de dans cu Andreea Bălan şi Bursucu

Concertul Andreei Bălan a fost completat cu un spectacol de dans, oferit atât de interpretă, cât şi de două dintre vedetele emisiunii „Dansez pentru tine” – simpaticul Bursucu, coregraful emisiunii, şi Liviu, unul din concurenţi, care s-a remarcat prin abilităţile sale de dansator.

Astfel, în pauzele dintre melodii, spectatorii au putut lua lecţii de dans de la Andreea Bălan şi de la partenerii săi, într-o fascinantă demonstraţie de samba şi de salsa. Pentru ca implicarea publicului să fie şi mai mare, pe scenă au fost chemate cât mai multe persoane dornice să înveţe să danseze, ba chiar unii au fost aduşi aproape cu forţa, de Andreea şi de dansatoarele ei, care au ales nişte tineri din public, cu care să danseze pe scenă.

După repetarea câtorva paşi esenţiali, cu toţii au început să danseze pe ritmuri latine, distrându-se de minune, motiv pentru care au şi revenit de fiecare dată când s-au mai făcut asemenea pauze.

 

Preţul succesului – o şuviţă de păr şi o rochiţă ruptă

Spectaculoasele demonstraţii de dans făcute de Andreea cu Bursucu, în special cele de rock&roll, foarte alerte şi cu o mulţime de prize periculoase, răsuciri şi salturi impresionante, au costat-o pe vedetă atât o şuviţă de păr, care i-a fost smulsă în timpul dansului, cât şi rochiţa argintie, cu paiete lucitoare, care s-a rupt într-o parte, fiind necesară o nouă pauză de dansuri cu publicul, pentru ca ea să meargă să se schimbe.

A revenit curând pe scenă, cu o rochiţă de un roşu aprins, la fel de scurtă, cu care a continuat spectacolul şi demonstraţiile de dans.

Timp de aproape două ore, în care pe scenă au mai răsunat melodii cunoscute tuturor celor din sală, precum “Evadez”, “Oops, eroare”, “Prinde-mă, cuprinde-mă” şi “Super woman”, Andreea Bălan a susţinut un spectacol incitant, în care fiecare piesă a avut propria ei regie şi stil de dans.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Show fierbinte cu Andreea Bălan şi dansatoarele ei.
 Vizualizări articol: 1490 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.71/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 7 voturi
Show fierbinte cu Andreea Bălan şi dansatoarele ei2.757

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei