Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 feb 2009 - Anul XIV, nr. 46 (4032)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Doar o zi după gratii

Cercetat în libertate după ce s-a urcat băut la volan şi a omorât un om

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un şofer care s-a urcat băut la volan şi a omorât un om este cercetat în stare de libertate, Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi emiţând pe numele acestuia doar o interdicţie de a părăsi localitatea. Iniţial, autorul a stat 24 de ore în arest, pe baza unei ordonanţe de reţinere emisă de poliţie.

Vinerea trecută, pe DN 2E, în comuna Arbore, un localnic în vârstă de 48 de ani (Mihai C.) a fost omorât în timp ce se deplasa pe marginea drumului, alături de soţia sa. El a fost lovit violent de un autoturism VW, condus de Cristian Airoii, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Suceava. Din datele poliţiştilor de la circulaţie rezultă că şoferul circula cu viteză pe carosabilul acoperit cu zăpadă, condiţii în care a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat pe sensul opus, unde l-a acroşat pe bărbatul care se deplasa regulamentar.

După verificarea cu etilotestul a rezultat o concentraţie de 0,55 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Conform procedurilor, şoferul a fost dus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii exacte a alcoolemiei.

Rezultatele primite în cursul zilei de marţi au reliefat o concentraţie de 1,30 grame per litru alcool în sânge, respectiv 1,15 g/l în sânge, la a doua probă. Imediat după aflarea acestor rezultate, Poliţia municipiului Rădăuţi a emis o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, ieri ducându-l pe şofer în faţa procurorilor.

După producerea accidentului, Cristian Airoii nu a recunoscut că a consumat alcool, susţinând că a băut doar cola. Poliţiştii sunt hotărâţi să uzeze de dreptul de a reţine autorii unor fapte grave pe o perioadă de 24 de ore, indiferent de deciziile ulterioare ale magistraţilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cercetat în libertate după ce s-a urcat băut la volan şi a omorât un om .
 Vizualizări articol: 631 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 3 voturi
Cercetat în libertate după ce s-a urcat băut la volan şi a omorât un om4.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Politistii sunt hotar�ti sa uzeze de dreptul? trimis de
(26 feb 2009, 11:20:10
Oare tovarasi politisti au uzat de acest drept si in alte cazuri a unor personalitati sucevene? De notorietate e cazul Onofrei, care a omorat un copil, care conform instantelor din Romania, a vrut probabil sa se sinucida si a iesit in calea masinii veterinarului.

Sa fim seriosi. Politia suceveana se comporta diferentiat in raport cu functia respectivului, sau a lui taticu si mamica, dar si in functie de SPAGA, care poate fi un argument de luat in vedere.
1.1  RE: Politistii sunt hotar�ti sa uzeze de dreptul? trimis de
(26 feb 2009, 11:55:41
Diferenta in cazul lui Onofrei e ca nu era baut la volan iar victima se angajase in traversarea strazii fara sa se asigure. Nu vreau sa tin partea nimanui, dar cei care se urca bauti la volan si omoara oameni care (extrem de important) circula regulamentar, ar trebui sa nu mai aiba vreodata dreptul de a conduce vreun autovehicul.
2.   Da de baisanu alexandru nu-l amintiti? trimis de
(26 feb 2009, 13:35:09
... ca altfel fiind acum derutat la ce partid sa traga,de accidentele facute amintind doar asa in revue cel de la v. dornei cind baut fiind a lovit citeva masini in parcare si pina dimineata lovit de amnezie si-o adus ceva amic din tirg si cu sforile de rigoare trase s-au evaporat toate dovezile idem si cu cel de la ipotesti (insider stiu despre ce e vorba);Numai am asa am amintit in treacat ca altfel intra in anonimat cum spunea flutur cindva.Practic aici nu e vb de unu sau altu,beat fiind la volan e crima si asta tre sa ne faca constienti ca mor oameni nevinovati,restul sint mofturi da in tara asta de romm...ani nu ma mai mira nimic ca doar traim in ro si asta ne preocupa cel mai mult.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei