Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 feb 2009 - Anul XIV, nr. 44 (4030)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vizită de lucru

Premierul Emil Boc se va afla joi în judeţul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primul-ministru al României, Emil Boc, se va afla la mijlocul acestei săptămâni în judeţul Suceava, într-o vizită de lucru. Anunţul a fost făcut de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, care a precizat că premierul României a anunţat ieri că va fi prezent în judeţul Suceava în cursul zilei de joi, 26 februarie. Flutur a arătat că Emil Boc va fi însoţit şi de ministrul Dezvoltării Regionale, Vasile Blaga.

Şeful administraţiei judeţene a precizat că până în momentul de faţă nu a fost stabilit programul oficial al vizitei, însă este mai mult ca sigur că premierul României şi ministrul Dezvoltării Regionale vor avea o întâlnire cu conducerea Consiliului Judeţean Suceava şi cu primarii din judeţ.

„Vom avea o întâlnire cu domnul Emil Boc, la care îi invităm şi pe primarii din judeţ. De asemenea, intenţionăm să-i prezentăm premierului şi strategia de dezvoltare a judeţului Suceava”, a spus Gheorghe Flutur.

El a mai adăugat că tot joi, ministrul Dezvoltării Regionale, Vasile Blaga, va semna mai multe contracte de finanţare pentru proiectele obţinute de consiliile judeţene din Suceava şi Botoşani prin Programul Operaţional Regional. De precizat că administraţia judeţeană suceveană a reuşit să obţină o finanţare europeană de aproape 28 milioane de euro, pentru modernizarea drumurilor judeţene Dărmăneşti - Siret, Pojorâta - Rarău, Probota - Dolhasca, Vereşti - Roşcani şi Vatra Dornei – Panaci.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premierul Emil Boc se va afla joi în judeţul Suceava.
 Vizualizări articol: 2391 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Premierul Emil Boc se va afla joi în judeţul Suceava3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Invitatie la Termica trimis de
(24 feb 2009, 19:16:16
Il invitam si pe la Termica sa vada cum raman 800 de oameni fara servici si la toamna fiecare sucevean se va incalzi la focul de tabara din sufrageria fiecaruia deoarece primaria se opune sa-si plateasca datoria la termica de sute de milioane... inca o data va felicit ca ati votat PDL!!! El e viitorul vostru si al nostru! Ei cu Ei!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei