Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 feb 2009 - Anul XIV, nr. 44 (4030)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Schimb de locuri

Flutur s-ar putea muta în noul birou în această săptămână

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, s-ar putea muta în noul său birou, aflat la etajul I al Palatului Administrativ, la mijlocul acestei săptămâni. De remarcat că Flutur îşi va desfăşura activitatea de preşedinte al CJ Suceava în biroul destinat prefectului judeţului, urmând ca prefectul să se mute în actualul birou al lui Gheorghe Flutur.

Prefectul judeţului, Sorin Popescu, a declarat că lucrările de reamenajare a viitorului birou al preşedintelui CJ Suceava vor fi finalizate până miercuri seara. În aceste condiţii, este posibil ca şeful administraţiei judeţene să-şi preia noul birou chiar după întoarcerea sa de la Parlamentul European, unde, în cursul zilei de astăzi, va susţine deblocarea fondului de solidaritate pentru înlăturarea efectelor inundaţiilor din anul 2008.

Pe de altă parte, prefectul judeţului a mai adăugat că în momentul de faţă au fost finalizate discuţiile dintre comisiile Prefecturii şi ale Consiliului Judeţean care se ocupă direct cu reorganizarea birourilor în cadrul Palatului Administrativ. Popescu a precizat că atât biroul său, cât şi al membrilor cabinetului prefectului se vor muta la etajul al doilea al clădirii. Tot la acelaşi nivel vor fi mutaţi şi angajaţii Prefecturii, mai puţin cei care lucrează direct cu publicul.

Potrivit noii organizări, preşedintele Consiliului Judeţean se va muta în actualul birou al prefectului, iar cei doi vicepreşedinţi, Vasile Ilie şi Daniel Cadariu, vor avea birourile la parterul Palatului Administrativ, în stânga şi în dreapta intrării principale.

Sorin Popescu a mai precizat că accesul publicului în Palatul Administrativ se va face „24 de ore din 24” prin intrarea principală, în timp ce pe uşile secundare se va putea intra doar între orele de serviciu.

Gheorghe Flutur a anunţat, săptămâna trecută, că spaţiile din Palatul administrativ vor fi reorganizate, pentru ca populaţia să aibă un acces mai facil atât la Prefectură, cât şi la Consiliul Judeţean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur s-ar putea muta în noul birou în această săptămână.
 Vizualizări articol: 652 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur s-ar putea muta în noul birou în această săptămână0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei