Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 ian 2009 - Anul XIV, nr. 8 (3994)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dezvoltare

Millennium Bank îşi deschide prima sucursală în Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Millennium Bank, parte a celui mai mare grup financiar privat din Portugalia, a inaugurat, în cursul zilei de ieri, prima sucursală proprie din Suceava. La eveniment au fost prezenţi oameni de afaceri suceveni, reprezentanţi din conducerea centrală a băncii, respectiv directorul general adjunct Dan Sandu, precum şi prefectul Ovidiu Doroftei, subprefectul Angela Zarojanu, viceprimarul Sucevei Viorel Seredenciuc şi directorul BNR Suceava, Elena Sireteanu.

Noua unitate este situată în centrul Sucevei, str. Vasile Alecsandri, nr. 6, bl.2, şi va oferi servicii bancare atât persoanelor fizice, cât şi companiilor. Prin deschiderea acestei sucursale, Suceava este cel de-al şaisprezecelea oraş din ţară în care Millennium Bank are unităţi bancare. Potrivit directorului general adjunct al Millennium Bank, Dan Sandu, banca pe care o reprezintă are 66 de unităţi la nivelul întregii ţări.

„Extinderea reţelei Millennium Bank în oraşele cu peste 100.000 de locuitori este unul dintre principalele obiective din strategia de dezvoltare a băncii. Iar pentru a susţine dezvoltarea reţelei de unităţi bancare, echipa Millennium Bank a crescut, în anul 2008, până la 700 de angajaţi”, a declarat Dan Sandu.

El a mai adăugat că Millennium Bank va mai deschide, în prima parte a anului 2009, alte unităţi în oraşele Baia Mare, Bucureşti, Craiova, Iaşi, Piatra Neamţ, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea şi Sibiu. Dan Sandu a mai precizat că reţeaua Millennium Bank este formată din Credit Centers – unităţi dedicate exclusiv persoanelor fizice, şi Financial Centers – unităţi dedicate atât persoanelor fizice, cât şi companiilor, aşa cum este şi sucursala din Suceava.

 

Produse şi servicii pentru persoane fizice, întreprinzători, IMM-uri şi corporaţii 

La rândul său, directorul sucursalei din Suceava a Millennium Bank, Sorin Chitul, a precizat că persoanele fizice pot beneficia de produse şi servicii precum conturi curente standard, contul curent PLU (cont în lei cu o dobândă de 11%), depozite la termen standard, alternative de acces – Internet Banking, bancomate şi Call Center.

De asemenea, Millennium Bank ofertă produse şi servicii pentru întreprinzători, întreprinderi mici şi mijlocii, corporaţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Millennium Bank îşi deschide prima sucursală în Suceava.
 Vizualizări articol: 1197 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Millennium Bank îşi deschide prima sucursală în Suceava2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ne lasi? trimis de
(13 ian 2009, 23:19:12
In zona aceea e banca langa banca.. RIB, Carpatica, Milenium, UCRT, BT, BP, BCR...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei