Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 ian 2009 - Anul XIV, nr. 6 (3992)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anchetă poliţie

O minoră de la un centru de plasament susţine că a fost victima unui viol în grup

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
O minoră internată la Centrul de Plasament „Laurenţia Ulici” din oraşul Gura Humorului susţine că a fost luată cu forţa din faţa căminului în care stătea, dusă pe un câmp şi violată de mai mulţi indivizi de etnie romă.

Povestea minorei a ajuns la urechile poliţiştilor din localitate, care au demarat o anchetă în acest caz.

Andreea U., în vârstă de 17 ani,  le-a povestit judiciariştilor că, joi după-amiază, în jurul orei 17:00, era în faţa centrului de plasament în momentul în care un grup de tineri romi s-au apropiat de ea şi au ameninţat-o să meargă cu ei. De frică, a mărturisit fata, i-a urmat până într-o luncă, unde tinerii au obligat-o să întreţină raporturi sexuale.

Minora a declarat, iniţial, că a fost nevoită să facă sex cu nu mai puţin de 12 tineri. Ulterior, însă, nu mai era sigură asupra numărului violatorilor, aducându-şi aminte că o parte dintre tinerii prezenţi s-au mulţumit doar să se uite. Reaudiată de poliţişti, adolescenta a redus numărul violatorilor la şapte, apoi la cinci.

Andreea U. a fost dusă, ieri, la un consult medico-legal, concluziile fiind că tânăra prezintă mai multe vânătăi în zona coapselor, care s-ar fi putut produce în urma unui viol.

Poliţiştii anchetatori au totuşi mari semne de întrebare asupra reclamaţiei tinerei şi asupra scenariului descris de aceasta, întrucât adolescenta e cunoscută drept o fată cu moravuri uşoare.

De altfel, potrivit unor surse judiciare, la 17 ani, Andreea U. a născut deja un copil, în toamna anului trecut.

 

A mai reclamat un viol în trecut

Anchetatorii au audiat, ieri, mai mulţi tineri de etnie romă. Doar unul dintre ei a declarat că a întreţinut, joi după-amiază, relaţii sexuale cu tânăra respectivă, însă, cu acceptul acesteia. Locul întâlnirii amoroase, însă, era cu totul altul decât cel descris de presupusa victimă în scenariul violului.

Surse de la Protecţia Copilului ne-au mărturisit că Andreea U. era internată la centrul de plasament „Laurenţia Ulici” din vara trecută, înainte fiind în asistenţă maternală la bunica ei. Adolescenta frecventează Şcoala Specială din Gura Humorului, având un retard uşor.

Aceleaşi surse ne-au precizat că Andreea U. a mai reclamat un viol cu ceva timp în urmă, reclamaţia dovedindu-se a fi falsă.

Judiciariştii humoreni care se ocupă de caz continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate ce este adevărat şi ce nu din povestea spusă de tânără şi împrejurările în care s-au petrecut faptele.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O minoră de la un centru de plasament susţine că a fost victima unui viol în grup.
 Vizualizări articol: 4623 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 7 voturi
O minoră de la un centru de plasament susţine că a fost victima unui viol în grup3.357

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei