Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 ian 2009 - Anul XIV, nr. 5 (3991)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anchetă poliţie

Trei tinere acuză că le-au fost puse somnifere în băutură şi au fost violate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Trei tinere, din care două minore, au reclamat la poliţie că le-au fost puse somnifere în băutură şi că au fost abuzate sexual în timp ce dormeau.

Plângerea a fost făcută la poliţia oraşului Broşteni, întrucât presupusul violator, susţin tinerele, este chiar din localitate, iar tot scenariul s-ar fi petrecut în casa acestuia.

 

S-a trezit îmbrăcată cu alte haine

Cele trei reclamante, Loredana C., în vârstă de 19 ani, tânără măritată, mamă a doi copii, cumnata ei, Elena C., şi verişoara acesteia din urmă, Oana M., ambele în vârstă de 15 ani, sunt din comuna nemţeană Borca.

Fetele le-au povestit poliţiştilor că, în dimineaţa de 3 ianuarie a.c., au fost aduse cu o maşină până în Broşteni, unde au început să meargă din poartă în poartă pentru a cerşi alimente sau bani. La un moment dat, însă, au ajuns la uşa unui bărbat, Nelu G., în vârstă de 51 de ani, care le-a invitat în casă să se încălzească.

Tinerele au mărturisit că bărbatul cu pricina, fost condamnat la închisoare pentru că şi-a omorât soţia cu mulţi ani în urmă, le-a servit cu o cafea şi câte două căni de vin. Din acel moment, susţin fetele, nu mai ţin minte mai nimic, trezindu-se după aproape şase ore, tot în casa respectivului bărbat.

Una dintre fete, cea măritată, era îmbrăcată cu alte haine decât cele cu care intrase în locuinţa lui Nelu G., astfel încât a intrat la bănuieli.

După ce-au plecat din casa individului cu pricina, au luat o maşină de ocazie şi au plecat spre Neamţ, însă din cauză că se simţeau rău s-au dus la spital la Bicaz.

Cele trei au mai susţinut la poliţie că singura explicaţie este aceea că bărbatul care le-a invitat în casă le-a pus somnifere în cafea sau vin.

Faptul că una dintre ele era îmbrăcată cu alte haine, le-au mai spus tinerele judiciariştilor, le face să bănuiască că, în timp ce erau adormite, au fost şi abuzate sexual.

Tocmai din acest motiv, poliţiştii din Broşteni le-au trimis pe cele trei tinere la Suceava, să fie consultate de un medic legist. Rezultatul, minorele erau virgine, iar tânăra cu doi copii acasă nu prezenta leziuni specifice vreunui viol.

 

Poveste încurcată 

Poliţiştii care s-au ocupă de caz au aflat că povestea celor trei tinere nu e întocmai cu cele întâmplate în realitate.

Din declaraţiile mai multor săteni din Holdiţa, cele trei tinere au mai consumat alcool în acea zi, fiind găsite la un moment dat, aproape inconştiente, pe marginea unui drum.

Audiat de anchetatori, Nelu G., bărbatul acuzat, le-a spus oamenilor legii că, în ziua respectivă, a fost anunţat de un consătean de faptul că cele trei tinere zac pe marginea drumului şi, cu ajutorul acestuia, le-a adus în casa sa, de frică să nu îngheţe de frig. Fetele miroseau puternic a alcool şi, pentru că una dintre ele avea hainele ude, a schimbat-o cu alte haine, ale unei foste concubine de ale sale.

Nelu G. neagă cu vehemenţă că ar fi profitat de starea celor trei tinere şi spune că a vrut doar să le dea o mână de ajutor.

 Dosarul a fost înregistrat în urmă cu două zile la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-au petrecut faptele.      

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei tinere acuză că le-au fost puse somnifere în băutură şi au fost violate.
 Vizualizări articol: 2087 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 7 voturi
Trei tinere acuză că le-au fost puse somnifere în băutură şi au fost violate3.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei