Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 dec 2008 - Anul XIII, nr. 289 (3970)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iniţiativă

CJ Suceava premiază cu bani ideile de proiecte europene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Angajaţii Consiliului Judeţean Suceava îşi pot rotunji veniturile salariale dacă au idei de proiecte cu finanţare europeană. Aceasta după ce conducerea acestei instituţii a lansat un concurs, intitulat „Managementul ideilor”, în cadrul căruia atât angajaţii din toate departamentele, dar şi populaţia judeţului pot veni cu iniţiative care să asigure dezvoltarea locală şi judeţeană.

Administratorul public al judeţului, Petru Luhan, a precizat că cei care vor să participe la concurs trebuie să depună în urna amplasată la intrarea în Consiliul Judeţean un formulat în care să treacă doar ideea pe care o au pentru un eventual proiect cu finanţare europeană şi soluţia prin care iniţiativa respectivă poate să fie concretizată.

„Am demarat acest concurs deoarece consider că ideile celor care lucrează în Consiliul Judeţean, dar şi ale sucevenilor, trebuie să fie luate în considerare”, a declarat Petru Luhan.

El a arătat că lunar vor fi acordate câte cinci premii în valoare de 150 de lei fiecare, prin tragere la sorţi dintre propunerile depuse.

De asemenea, o dată la trei luni se vor analiza toate ideile propuse şi se vor acorda patru premii, cel mai mare în sumă de 1.500 de lei (15 milioane de lei vechi). Luhan a explicat că la acordarea premiilor trimestriale se vor lua în considerare doar acele ide care sunt considerate realizabile şi de care ar putea să beneficieze Consiliul Judeţean sau comunităţile locale. Administratorul public al judeţului Suceava a precizat că ideile care vor fi premiate vor fi dezvoltate şi promovate spre finanţare de către specialiştii Direcţiei de Dezvoltare Locală şi Rurală din cadrul Consiliului Judeţean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CJ Suceava premiază cu bani ideile de proiecte europene.
 Vizualizări articol: 1146 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
CJ Suceava premiază cu bani ideile de proiecte europene5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   DEPINDE trimis de
( 9 dec 2008, 21:30:47
Daca n-au idei sa stea la o cafeluta.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei