Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 dec 2008 - Anul XIII, nr. 287 (3968)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tupeu maxim

Firma de construcţii din Vicovu de Jos a blocat din nou accesul concurenţei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Firma locală de construcţii din Vicovu de Jos care a blocat, marţi după-amiază, accesul unei firme concurente spre locul în care aceasta are de efectuat o lucrare, a recidivat şi ieri, un buldozer al societăţii fiind pus de-a latul căii de acces spre locul în care se lucrează.

Aşa se face că muncitorii de la SC Test Prima SRL Suceava nu au mai putut lucra de marţi după-amiază, de la ora 16.00, deşi ieri trebuiau să finalizeze lucrarea.

Tot conflictul pleacă de la un contract al cărei beneficiar este o firmă din Anglia. Investitorii urmează să aducă mai multe sonde pentru extragerea gazelor naturale în zona Remezău din comună, şi pentru asta au nevoie de amenajarea unui drum de acces şi a unui terasament. Iniţial, englezii au semnat un contract cu firma locală SC Vicov Construct, însă lucrarea a fost preluată de luni de SC Test Prima. Firma locală a blocat însă activitatea concurenţei, contestând dreptul societăţii sucevene de a lucra acolo. 

 

Conflictul va ajunge în instanţă

„Ceea ce se întâmplă este incredibil. Marţi ne-au oprit activitatea, miercuri nu am putut munci pentru că primarul a sistat lucrarea, iar azi dimineaţă (n.e. ieri), când am pornit cu utilajele spre locaţia în care avem de lucrat ne-am trezit în faţă cu un buldozer, care a băgat lama în pământ şi a făcut un obstacol, practic a blocat drumul. Acum primarul nu a mai avut curaj să vină la faţa locului, l-a împins în faţă pe fratele său, Nicu, însă e clar că totul pleacă de la ordinele lui”, acuză Iulian Juravlea, de la Test Prima.

Acesta spune că lucrarea, care trebuia finalizată în patru zile, are o valoare de 30.000 de lei, şi că riscă să piardă banii.

„Am vorbit cu englezii, ei au închis contractul cu SC Vicov Construct pentru că au lucrat prost. Eu am încheiat un contract legal cu ei, am primit lucrarea şi ei nu aveau nici un drept să mă oprească”, a spus Juravlea, precizând că va depune plângere penală împotriva primarului Constantin Mutescu şi a fratelui său, Nicu Mutescu, patronul din acte al firmei.

El este hotărât să apeleze şi la instanţă, pentru a obţine despăgubiri pentru deserviciile aduse.

În cursul după-amiezii de ieri am încercat să-l contactăm pe Constantin Mutescu, pentru a-şi exprima un punct de vedere cu privire la acuzaţiile care i se aduc, însă acesta nu a fost de găsit.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Firma de construcţii din Vicovu de Jos a blocat din nou accesul concurenţei.
 Vizualizări articol: 2216 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Firma de construcţii din Vicovu de Jos a blocat din nou accesul concurenţei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lasati-i sa se certe trimis de
( 5 dec 2008, 11:50:25
Doar e o cearta intre pocaiti. Ce ne intereseaza pe noi? Nu spun ca asta e normal intr-un stat de drept. Se poate actiona pe cale juridica. Dar ei acu se cearta, maine se impaca. Iar ziarele ne intoxica cu gilcevile lor. Poate mediaza senatorul ala lung, Orest si mai ceva. Ca si el e...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei