Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 nov 2008 - Anul XIII, nr. 270 (3951)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În boxa acuzaţilor

Dosarul teribilului accident din centrul Rădăuţiului, pe masa judecătorilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Dosarul teribilului accident din centrul municipiului Rădăuţi, petrecut la data de 8 iunie 2007, atunci când au murit doi tineri în vârstă de 14, respectiv 16 ani, iar alţi doi au fost grav răniţi, a ajuns în sfârşit pe masa judecătorilor.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi i-au trimis, ieri, în judecată pe ambii şoferi ai maşinilor implicate în accident, după ce, în urma anchetei, s-a stabilit culpa comună a ambilor conducători auto.

Sorinel Dinu Hurjui (19 ani), din comuna Gălăneşti, şi Aurel Daniel Cornea (22 de ani), din Vicovu de Sus, au fost daţi pe mâna judecătorilor pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

Accidentul pentru care vor răspunde în faţa judecătorilor s-a petrecut la intersecţia străzii Ştefan cel Mare cu Piaţa Unirii din Rădăuţi.

Un autoturism marca Dacia (condus de Hurjui), care venea dinspre comuna Marginea, pătrunde în intersecţia de lângă Catedrală, fără ca şoferul acesteia să se asigure, moment în care e izbit în plin de un BMW (condus de Cornea) care venea cu viteză, dinspre strada 1 Mai.

Din impactul deosebit de violent, Dacia este aruncată aproximativ 30 de metri, printre două bănci pe care stăteau mai mulţi tineri, pe o alee din parcul din apropiere, iar BMW –ul se roteşte cu aproape 180 de grade.

Dintre cei cinci tineri din Dacie, toţi din Gălăneşti, Sorinel Dinu Hurjui a scăpat doar cu câteva leziuni uşoare. Ocupantul locului dreapta-faţă, Alin Bilan, în vârstă de 14 ani, a decedat la scurt timp, aceeaşi soartă având-o şi una dintre pasagerele de pe bancheta din spate, Loredana Doiniţa Botnar (16 ani).

Alţi doi tineri care se aflau în Dacie au fost transportaţi la spital cu leziuni grave, având nevoie de zeci de zile de îngrijiri medicale.

În celălalt autoturism se aflau trei tineri, şoferul (Aurel Daniel Cornea) şi două surori ale acestuia, în vârstă de 14, respectiv 16 ani, însă nici unul nu a fost rănit grav.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dosarul teribilului accident din centrul Rădăuţiului, pe masa judecătorilor.
 Vizualizări articol: 2434 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dosarul teribilului accident din centrul Rădăuţiului, pe masa judecătorilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei