Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 nov 2008 - Anul XIII, nr. 269 (3950)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

Gabriel Cotabiţă şi VH2 vor concerta la Topul Firmelor Bucovina 2007

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Suceava organizează, în cursul zilei de astăzi, Gala Topului Bucovina 2007, în cadrul căreia vor fi premiate firmele cu cele mai bune rezultate economice în anul precedent.

La eveniment sunt invitaţi să participe reprezentanţi ai administraţiei publice şi ai mediului de afaceri sucevean. Ediţia din acest an va avea loc în sala mare a complexului turistic „Conacul Domnesc” din Şcheia, începând cu ora 15:00, iar participanţii la festivitatea de premiere se vor putea delecta cu o paradă a modei şi cu un concert live susţinut de Gabriel Cotabiţă şi VH2. Evenimentul se va încheia cu un foc de artificii.

Potrivit spuselor preşedintelui executiv al CCIA Suceava, Ovidiu Donţu, Topul Firmelor Bucovina 2007 identifică şi promovează societăţile comerciale capabile să funcţioneze la cei mai înalţi parametri de eficienţă, şi care au obţinut constant performanţe de-a lungul anilor.

„Îmbucurător este şi faptul că numărul firmelor care îndeplinesc condiţiile de participare la Top, stabilite prin aplicarea unui soft la nivel naţional, este într-o permanentă creştere. Iar Topul firmelor a devenit, în acest an, fără nici o îndoială, cel mai important eveniment de afaceri local. Această competiţie în afaceri a câştigat, de la an la an, faimă şi prestigiu la nivel local şi naţional”, a declarat Donţu.

 

700 de firme sucevene vor fi premiate de CCIA Suceava

În cadrul ediţiei de anul acesta a Topului firmelor vor fi premiate cele mai performante 700 firme ale anului 2007, acoperind şase mari domenii de activitate economică şi toate cele cinci grupe de mărime.

Criteriile de ierarhizare a competitorilor au avut în vedere cifra de afaceri, profitul brut din exploatare, rata profitului curent, eficienţa utilizării forţei de muncă, efortul de dezvoltare, eficienţa capitalului investit, iar pentru exportatori veniturile realizate din export. Ponderea fiecărui criteriu în ierarhizarea firmelor variază în funcţie de domeniul de activitate.

„Fără a avea pretenţia că poate fi singura ierarhizare a firmelor, punem la dispoziţia mediului de afaceri un concept profesional, unitar, aplicat la nivel naţional, care a fost verificat timp de 12 ani, şi care aduce împreună 700 de firme performante”, a precizat Donţu.

 

„Vrem să redefinim rolul Camerei de Comerţ”function openWin_email(link, handler, width, height) { window.open(link, handler, 'scrollbars=no, width='+width+', height='+height+', ScreenX=100, ScreenY=50, left=200,top=100'); } function openWin_printare(link, handler, width, height) { window.open(link, handler, 'scrollbars=yes, width='+width+', height='+height+', ScreenX=100, ScreenY=50, left=200,top=5'); }  

Preşedintele executiv al CCIA Suceava, Ovidiu Donţu, a precizat că acest top reprezintă un mijloc eficient de a promova firmele sucevene care au obţinut rezultate economice de excepţie. „Împreună cu echipa pe care o conduc, ne-am propus să redefinim rolul CCIA Suceava la nivelul comunităţii de afaceri, să o transformăm în instituţia cea mai reprezentativă pentru mediul de afaceri sucevean şi pentru investitorii străini în zonă. În câţiva ani, faţa economiei locale se va transforma complet, iar Camera de Comerţ şi Industrie Suceava va avea o contribuţie decisivă la această realizare”, a declarat Ovidiu Donţu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gabriel Cotabiţă şi VH2 vor concerta la Topul Firmelor Bucovina 2007.
 Vizualizări articol: 765 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Gabriel Cotabiţă şi VH2 vor concerta la Topul Firmelor Bucovina 20071.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei