Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 nov 2008 - Anul XIII, nr. 269 (3950)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Poziţie

ASP acuză dezinteresul autorităţilor din Rădăuţi în reabilitarea morgii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Directorul Autorităţii de Sănătate Publică (ASP) Suceava, dr. Alexandru Lăzăreanu, a criticat ieri dur „dezinteresul total” al Primăriei Rădăuţi în problema reabilitării morgii de la spitalul din municipiu.

În cadrul unei conferinţe de presă, medicul a declarat că, spre deosebire de celelalte oraşe din judeţ, la Rădăuţi, primăria nu a respectat protocolul încheiat cu spitalul, prin care se stabilea că trebuie să contribuie cu o parte din suma necesară reabilitării morgii.

“Am adus şi la cunoştinţa Consiliului Judeţean dezinteresul total al autorităţilor locale pentru reabilitarea morgii, unde se lucrează atât pe cadavre, cât şi pe piese anatomo-patologice recoltate de la bolnavii internaţi şi unde, ca atare, ar trebui să existe condiţii decente”, a spus şeful ASP.

 

Planul de reabilitare, nerespectat

În primăvară, la solicitarea  Prefecturii Suceava, nemulţumită de starea morgilor din judeţ, spitalele şi primăriile au stabilit, de comun acord, un plan al lucrărilor de reabilitare şi sumele aferente, precum şi cota parte din lucrări ce revine fiecărui partener.

Pentru morga de la Rădăuţi, potrivit înţelegerii, Consiliul Local trebuia să suporte cheltuielile pentru înlocuirea tâmplăriei, opt uşi şi ferestre, şi a instalaţiei de frig de la camera frigorifică, în valoare de 22.000 lei. Spitalului îi revenea să asigure, din venituri proprii, banii pentru efectuarea lucrărilor de reparaţii la pereţi şi tavane, la instalaţiile electrice, sanitare şi de încălzire, placaje cu gresie şi faianţă, compartimentarea holului şi reparaţii la camera frigorifică, în sumă totală de 22.459 lei.

Dacă Spitalul şi Medicina Legală s-au achitat cât de cât de obligaţii, Primăria nu a asigurat nici măcar câteva materiale - gresie, faianţă şi var – pentru înlăturarea efectelor infiltraţiilor de apă asupra clădirii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ASP acuză dezinteresul autorităţilor din Rădăuţi în reabilitarea morgii.
 Vizualizări articol: 1314 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ASP acuză dezinteresul autorităţilor din Rădăuţi în reabilitarea morgii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei