Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 nov 2008 - Anul XIII, nr. 260 (3941)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scandal la bar

I-au împiedicat pe poliţişti să le ia prietenul de pahar la poliţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi indivizi din comuna Şcheia s-au ales cu dosare penale, după ce au încercat să-i împiedice pe poliţiştii veniţi să aplaneze un scandal la un bar să le ia prietenul de pahar la sediul poliţiei.

Duminică seară, în jurul orei 22.10, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 despre faptul că, la un bar din cartierul George Enescu, doi indivizi s-au luat la ceartă şi s-au lovit reciproc.

Echipajul de poliţie trimis la faţa locului i-a identificat pe protagoniştii scandalului ca fiind Bogdănel P., de 34 de ani, din municipiul Suceava, şi Alin G., de 29 de ani, din comuna Şcheia, şi l-au invitat pe acesta din urmă la sediul poliţiei pentru a soluţiona împrejurările în care a avut loc altercaţia.

Imediat, în ajutorul lui Alin G., au sărit mai mulţi prieteni de-ai acestuia, care au ieşit după poliţişti afară din local şi i-au împiedicat să plece cu amicul lor de la faţa locului.

Pentru că situaţia risca să degenereze, poliţiştii şi-au chemat mai mulţi colegi în ajutor, patru indivizi, printre care şi cel care a provocat iniţial scandalul, fiind urcaţi în maşinile oamenilor legii şi duşi la sediul Poliţiei Suceava.

Alin G. şi Augustin B., de 26 de ani, au fost amendaţi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar alţi doi amici de-ai lor, Mihai N., de 36 de ani, şi Cătălin M., de 35 de ani, s-au ales cu dosare penale.

„Cei doi vor fi cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere şi împiedicarea sub orice formă a organelor de  menţinere a ordinii publice de a-şi îndeplinii obligaţiile de serviciu privind conducerea unei persoane la sediul poliţiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, inspectorul Gabriel Panţiru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului I-au împiedicat pe poliţişti să le ia prietenul de pahar la poliţie.
 Vizualizări articol: 1549 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I-au împiedicat pe poliţişti să le ia prietenul de pahar la poliţie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce minciuni trimis de
( 4 nov 2008, 16:47:36
bai fratilor cand s-a spus ca politistii bat oameni nevinovati un mare adevar s-a rostit.te duci cu nevasta la un restaurant dai o dedicatie si se trezeste un politist comunitar ca nu ii place melodia si sare la bataie insa mai intai suna la 112 sa isi ia masuri de precautie.vrei sa pleci acasa dar vine politia si fara sa spuna nimic te ia te baga in duba si incep 2 politisti sa te rupa in bataie ca le-ai deranjat colegul.te duc la politie unde iarasi incep sa te bata si desi le spui ca esti bolnav incep sa te dea cu capul de masa.te mai si injura de parintii tai care sunt mortifiindca legea ii da putere.a 2-a zi te trezesti cu dosar penal nu stii pentru ce si asta o afli din ziare.intr-adevar asta e tara tuturor posibilitatilor.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei