Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 oct 2008 - Anul XIII, nr. 244 (3925)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Oameni noi

Schimbări majore în eşalonul doi al DGFP Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Mai multe structuri din cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) Suceava au o nouă conducere. Anunţul a fost făcut de şeful Finanţelor sucevene, Petrică Ropotă, care a precizat că schimbările în funcţii au fost aprobate printr-un ordin al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală. El a apreciat că numirea noilor şefi de administraţii va însemna şi creşterea eficienţei în instituţia pe care o conduce.

Printre structurile care au o nouă conducere se numără şi Administraţia Finanţelor Publice Suceava, unde a fost numit, cu titlu interimar, Ştefan Oprea.

„Cel care a ocupat această funcţie, Dan Fîrţescu, a solicitat suspendarea din funcţie, deoarece va candida la alegerile parlamentare de la sfârşitul acestui an”, a declarat Ropotă. El a precizat că în locul lui Ştefan Oprea, în funcţia de adjunct al Administraţiei Finanţelor Publice a Municipiului Suceava, a fost promovat Constantin Căilean. Tot la această structură din cadrul DGFP Suceava, adjunctul cu probleme de administrarea a veniturilor statului, Costică Davidel, a fost transferat la Administraţia Financiară Vatra Dornei, unde va ocupa funcţia de şef adjunct. Locul lui Davidel în conducerea Administraţiei Fiscale a Municipiului Suceava a fost luat de către Petrică Bucevschi.

 

Administraţia Contribuabililor Mijlocii va fi condusă de Toader Preutescu

Şeful DGFP Suceava a mai precizat că o altă structură care are director nou este şi Administraţia Finanţelor Publice a Contribuabililor Mijlocii, funcţia fiind ocupată de către Toader Preutescu. Acesta a fost promovat din funcţia de adjunct pe probleme de control fiscal al aceleiaşi administraţii. Ropotă a precizat că până în momentul de faţă conducerea Administraţiei Contribuabililor Mijlocii a fost asigurată de Mihai Terteş, care revine în funcţia de director adjunct al DGFP Suceava.

Şeful Finanţelor sucevene a mai adăugat că cei doi adjuncţi ai Administraţiei Finanţelor Publice a Contribuabililor Mijlocii vor fi Ana Moroşan Galanton – inspecţie fiscală şi Ovidiu Gavriluţă – administrarea veniturilor statului.

Nu în ultimul rând, una dintre funcţiile de director adjunct al DGFP Suceava, la Direcţia de Control Fiscal, va fi ocupată de Gheorghe Blîndu. Acesta îi ia locul lui Benone Contaş, care a fost transferat în postul de adjunct al Administraţiei Finanţelor Publice Fălticeni.

„Toţi cei din noua echipă sunt persoane tinere, cu experienţă în finanţe de minim zece ani. şi sunt convins că noii şefi, şi adjuncţii lor, vor avea o deschidere mult mai mare în relaţiile cu contribuabilii, care se vor baza pe respect reciproc”, a declarat Petrică Ropotă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Schimbări majore în eşalonul doi al DGFP Suceava.
 Vizualizări articol: 2560 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 5 voturi
Schimbări majore în eşalonul doi al DGFP Suceava4.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei