Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 oct 2008 - Anul XIII, nr. 235 (3916)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Poziţie

Popovici crede că Biserica trebuie ajutată mai mult în proiectul “Turismul religios”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Proiectul “Turismul religios în Bucovina” a început cu stângul, este de părere vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PSD, consilierul judeţean Corneliu Popovici.

El a arătat că deşi deliberativul judeţean a aprobat asocierea cu Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor şi cu 15 primării în vederea derulării proiectului, multe din datele problemei sunt încă sub semnul întrebării.

Primul semn de întrebare, în opinia lui Popovici, îl reprezintă neparticiparea arhiepiscopului Sucevei şi Rădăuţilor, ÎPS Pimen, la şedinţa Consiliului Judeţean în care s-a aprobat asocierea, deşi şeful instituţiei, Gheorghe Flutur, a cerut o pauză de un sfert de oră pentru a-l aduce pe înaltul prelat la întrunire.

 

Flutur, rugat să explice de ce a refuzat ÎPS Pimen să participe la şedinţă

“S-a anunţat la un moment dat întreruperea şedinţei de Consiliu Judeţean pentru că trebuia să vină şi ÎPS Pimen. Nu a mai apărut şi poate administraţia, cei care s-au întâlnit cu ÎPS Pimen în pauza şedinţei deliberativului ne spun de ce nu a mai venit în plenul şedinţei şi a preferat să coboare în grabă scările din Consiliul Judeţean. De asemenea, după reînceperea şedinţei s-a anunţat că se va mai analiza dacă Direcţia Silvică, care era trecută iniţial în proiectul de asociere ca partener, va mai participa sau nu la acest proiect”, a spus Popovici, care candidează pentru un mandat de senator în colegiul Rădăuţi.

Vicepreşedintele PSD Suceava consideră că administraţia judeţeană ar trebui să sprijine mai mult Biserica, pentru ca proiectul „Turismul religios în Bucovina” să devină viabil.

„Consiliul Judeţean trebuie să se implice mult mai mult în ceea ce înseamnă susţinerea Bisericii în acest proiect, dacă el se doreşte cu adevărat a fi pus în practică şi nu se doreşte doar o câştigare de imagine pe această temă. Biserica trebuie ajutată mult mai mult în acest proiect pentru ca el să devină viabil”, a mai spus Popovici.

Trebuie spus că proiectul „Turismul religios în Bucovina” va fi lansat în mod oficial în cadrul „Forumului Regional de Investiţii”, care va avea loc în perioada 10 – 12 octombrie a.c. la Centrul Economic Bucovina Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Popovici crede că Biserica trebuie ajutată mai mult în proiectul “Turismul religios”.
 Vizualizări articol: 1145 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Popovici crede că Biserica trebuie ajutată mai mult în proiectul “Turismul religios”3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Banul e ochiul...dracului pana la ...urma trimis de
( 6 oct 2008, 12:25:37
daca au vazut ca pe plan...religios arhiepiscopatul e in...PIERDERE si-au propus sa-si refaca...bugetul pe plan...turistic.

MAMONA e cu...voi , ca nu vad sa aveti alt...ALIAT (stiti voi pe cine am in...gand , dar nu pot spune in direct ca nu-mi aproba ..."intrebarea de control" )!!
2.   In ce consta? trimis de
( 6 oct 2008, 15:50:56
In ce consta incorectitudinea raspunsului, in a comenta numai ceeace ar fi in acord cu punctul de vedere al ziarului? Dar care e punctul de vedere al ziarului? Numai sa laudam? Pe cine? Inteleg sa cenzurati limbajul injurios, obscen, extremist, violent, rasist, dar chiar sa interziceti opinii politice... Au trecut 19 ani de la acele vremuri, vi s-a parut ca e deja prea mult timp? De ce va descalificati?
3.   BALEGUTZA trimis de
( 6 oct 2008, 17:08:43
STRUNGARULE STRUNGARULE MARS ACASA
4.   Alianta rusinii:PSD/PNL trimis de
( 6 oct 2008, 21:33:42
nenea Popovici,vrei parlamentar?dar cand sareai la bataie la elevii in campanie pt ca lipeau afiose ale altor partide cum era?Asa parlamentari avem noi nevoie?Neocomunisti?Never!Jos alianta rusinii:PSD_PNL_MAFIA
5.   Sunt frati trimis de
( 6 oct 2008, 23:22:08
lungu si ionescu
6.   Baiat de baiat trimis de
( 7 oct 2008, 15:18:07
mai cornele tu esti baiat tanar cum te simti tu cu marza alaturi si cu tanarul stan te gandesti ce se va scoate la iveala despre aceasta gasca in campanie? eu cred ca te va afecta si pe tine

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei