Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 oct 2008 - Anul XIII, nr. 233 (3914)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Sărbătoare

Colegiul „Alexandru cel Bun”, la prima aniversare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Momente încărcate de emoţii la Colegiul „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului, care zilele acestea îşi sărbătoreşte prima aniversare. Momentul aniversar este prilejuit de schimbarea titulaturii unităţii de învăţământ, care din acest an nu mai este grup şcolar, ci a devenit colegiu.

Foşti şi actuali dascăli, elevi din prezent şi promoţii anterioare, oficialităţi locale şi judeţene, cu toţii şi-au dat ieri întâlnire la Colegiul „Alexandru cel Bun”.

Sărbătoarea a fost deschisă de directoarea şcolii, Mihaela Ursaciuc, şi de directorii adjuncţi Mariana Pintilie şi Niţă Mandici.

După o scurtă prezentare a istoricului şcolii, au urmat festivităţile de premiere şi acordarea de diplome, precum şi mesaje din partea invitaţilor. Festivitatea a urmat cu lansarea cărţii „Un destin pentru istorie: Polonezii în Bucovina (1774-2008)", scrisă de inspectorul şcolar general adjunct Daniel Hrenciuc, şi lansarea Cărţii de Onoare a Colegiului „Alexandru cel Bun”.

 

„Arc peste timp” la Colegiul „Alexandru cel Bun

La aniversarea şcolii au fost invitate două delegaţii de profesori şi elevi din localităţile Szamotuly (Polonia) şi Leova (Republica Moldova), şcoli cu care colegiul se află în relaţii de parteneriat.

Prima zi a manifestărilor s-a încheiat cu o întâlnire între elevii colegiului şi cei ai şcolilor partenere şi participarea la Turneul de fotbal unificat „Special Olympics”.

Sărbătoarea continuă astăzi cu activităţi pe catedre, momente artistice şi simpozioane.

Prima aniversare a Colegiului „Alexandru cel Bun” se va încheia cu un „Arc peste timp”, când absolvenţii promoţiei 1983 şi-au dat întâlnire la şcoală, urmat de un moment festiv de închidere a sărbătorii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Colegiul „Alexandru cel Bun”, la prima aniversare.
 Vizualizări articol: 1158 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Colegiul „Alexandru cel Bun”, la prima aniversare3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Foarte frumos trimis de
( 3 oct 2008, 11:16:51
O felicit pe d-na directoare pentru initiativa si pe toata echipa care contribuie la realizarea acestui eveniment!

Ne mandrim cu astfel de oameni . ne fac cinste orasului . De altfel si d-nul primar este un om cu suflet mare si ajuta foarte mult scolile din oras. Felicitari familiei Ursaciuc pentru tot ce fac in acest oras.Oamenii se cunosc dupa fapte!
2.   Oare? trimis de
( 3 oct 2008, 11:33:00
Ce ne facem acum cu calitatea mereu mai slaba a procesului de invatamant in proaspatul COLEGIU? De ce se dezorganizeaza invatamantul in aceste doua zile? Nu sunt ore? Nu este orar? Spiritul de circar a patruns si in fiinta directoarei? Credeam ca numai primarul este unic.Tot inainte,tovarasi!
2.1  RE: Oare? trimis de
( 3 oct 2008, 21:29:36
Familia Ursaciuc sufera de cultul personalitatii ! Rusine . Lui Ursaciuc nu-i mai ajungi cu prajina la nas. A avut un noroc chior cu acest guvern liberal care a pompat bani in Humor pina nu s-a mai putut.
3.   Oare? pentru PRIVITOR trimis de
( 3 oct 2008, 13:05:02
Oare e greu de acceptat faptul ca acest eveniment a fost ceva deosebit in viata proaspatului Colegiu si al orasului? Stiti cata munca implica organizarea si defasurarea acestui eveniment? Stiti ce frumos este, ce amintiri frumoase se aduna? Oare chiar sta seriozitatea invatamantului in aceasta /aceste zile unicat? Daca se face ceva, nu e bine, daca nu se face e de rau, cum poate impaca un primar sau un director de unitate pe cei vesnic naimpacati si nemultumiti? Oare ce atata invidie si rautate??? De ce avem tupeul anonim sa-i numim circari??? Sunt din Falticeni, nu cunosc nici primarul, nici directorul unitatii, dar am auzit numai cuvinte de lauda despre acest oras in ultima vreme si despre acest colegiu. Cinste acestor oameni gospodari si muncitori. PRIVITORULE, lasa-ti rautatea si cauta-ti in suflet mandria de a fi humorean, daca esti realist. Si eu sunt mandru ca sunt falticenean, avem cu ce ne lauda, nu cautam numai "gaurile" negre...TOT INAINTE OAMENI HARNICI SI REALISTI!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei