Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 sep 2008 - Anul XIII, nr. 206 (3887)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Manifestare

Simpozion şi slujbă, la aniversarea Jandarmeriei Rurale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Un simpozion şi o slujbă de pomenire au marcat, ieri, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, aniversarea a 115 ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Rurale. După simpozion, care a constat în expuneri privind trecutul şi rolul structurilor rurale de jandarmi, preotul unităţii a oficiat o slujbă de pomenire în memoria tuturor jandarmilor căzuţi la datorie.

Ziua de 1 septembrie are, în afară de această aniversare, şi o altă semnificaţie pentru jandarmi, la această dată, în urmă cu 13 ani, decedând, în urma unui accident aviatic, primul comandant al Jandarmeriei de după Revoluţie.

„Ion Bunoaica, primul comandant al Jandarmeriei Române, după reînfiinţarea acesteia în anul 1990, a avut un rol deosebit de important în reafirmarea Armei ca o instituţie stabilă, autoritară şi eficientă pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică. În anul 1995, elicopterul care transporta la Bucureşti o delegaţie formată din general-maior Ion Eugen Sandu – secretar de stat în Ministerul de Interne, general-maior Ion Bunoaica şi colonel Alexe Mihai – şef de secţie în Comandamentul Trupelor de Jandarmi, s-a prăbuşit în zona localităţii Mogoşeşti din judeţul Iaşi. În urma accidentului, nici pasagerii şi nici cei trei membri ai echipajului nu au supravieţuit”, a arătat căpitanul Bogdan Cornaci, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Suceava. În memoria celor dispăruţi s-a ţinut un moment de reculegere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Simpozion şi slujbă, la aniversarea Jandarmeriei Rurale.
 Vizualizări articol: 1017 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Simpozion şi slujbă, la aniversarea Jandarmeriei Rurale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ha,Ha,Ha trimis de
( 2 sep 2008, 15:28:02
Daca va uitati mai bine la foto,o sa observati ca in frunte cu seful lor toti au burtile scoase la foto!Cum e seful,asa si subalternii! HA,HA,HA!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei