Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 aug 2008 - Anul XIII, nr. 194 (3875)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Filtre poliţia rutieră

Aproape 150 de amenzi date de agenţii de la Circulaţie, în weekend

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproape 150 de sancţiuni contravenţionale au fost date în weekendul ce tocmai a trecut de agenţii de la Circulaţie.

Sâmbătă şi duminică, poliţişti din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere şi al formaţiunilor de profil din judeţ au organizat o acţiune pentru prevenirea accidentelor cauzate de viteza excesivă şi consumul de băuturi alcoolice.

Valoarea totală a amenzilor aplicate în cele două zile este de 15.000 de lei, cele mai multe fiind pentru depăşirea limitei legale de viteză.

Cinci permise de conducere au fost reţinute în vederea suspendării, din care două pentru consum de alcool, iar două certificate de înmatriculare au fost retrase pentru lipsa ITP (inspecţie tehnică periodică).

Poliţiştii au întocmit şi trei dosare penale unor şoferi depistaţi că au comis infracţiuni la regimul circulaţiei. Printre aceştia se numără şi Ilie B., în vârstă de 45 de ani, din comuna Vicovu de Jos, prins la volanul unui autoturism Dacia 1310, pe raza localităţii Putna, cu o alcoolemie de 1,36 la mie în aerul expirat.

Printre şoferii taxaţi în urma acţiunii de la sfârşitul săptămânii trecute se numără şi Marcel P., de 40 de ani, din comuna Dărmăneşti, care a fost amendat şi lăsat fără permis pentru că s-a urcat la volanul unui VW Passat, după ce a consumat băuturi alcoolice. Bărbatul a fost oprit în trafic de un echipaj de poliţie şi a fost găsit cu o alcoolemie de 0,36 la mie în aerul expirat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 150 de amenzi date de agenţii de la Circulaţie, în weekend.
 Vizualizări articol: 1532 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Aproape 150 de amenzi date de agenţii de la Circulaţie, în weekend5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Aritmetica trimis de
(19 aug 2008, 12:51:10
Deci amenzile=15.000lei. Corect!!! Spagile=? Asta e confidential nu?!
2.   ------------- trimis de
(19 aug 2008, 15:00:52
dati-le la atia cu nr. de italia ca sunt prosti, in Romania se dau mari acolo sunt pleava societatii @2@2@
2.1  RE: ------------- trimis de
(19 aug 2008, 20:24:09
ESTI DEGEABA!!!!ARUNCATE INTRO FANTANA SEACA!!CE AI CU ROMANII CARE ISI RUP OASELE PRIN STRAINATATE!!!!!
3.   Militia trimis de
(19 aug 2008, 21:16:34
intreb daca politaiul care incheie procesul verbal trebuie sa fie asistat de cel amendat ?ca la darmanesti un echipaj de la rutier era asistat de cel amendat,binenteles ca respectivul era bagat jumatate in masina politie, probabil ca negocia spaga!!!!!!!!!!!!!!
4.   Cometariu pur si simplu trimis de
(19 aug 2008, 21:51:34
Circulatia nu inseamna amenzi ci sprijin in trafic,prezenta agreabila etc.Nu este un motiv de lauda numarul amenzilor in conditia in care pentru conducatori auto,pietoni etc.nu se ofera nimic - decit amenzi. Nu asta se doreste de la politia rutiera.Pacat!
4.1  RE: Cometariu pur si simplu trimis de
(20 aug 2008, 09:43:49
Bine spus! Pentru o mai mare siguranta in trafic politia ar trebui sa se indrepte si spre administratorii drumurilor pentru semnalizarile defectuoase. "Viteza excesiva" este un termen abstract. Daca ai 55Km/h in localitate trebuie sa-ti dea amenda si ca urmare ai viteza excesiva. Cand era legal 60, viteza excesiva aveai deabia la 65. Oricum le place al dracului sa stea la panda. Pentru ei e ca o vanatoare, un mijloc de refulare, asa cum stabii joaca golf in timpul serviciului, ocazie cu care pun la care si "afaceri".
4.2  RE: Cometariu pur si simplu trimis de
(20 aug 2008, 10:21:11
Cum ar trebui sa fie prezenta aia agreabila sau sprijinul ala cand uni soferi vor sa fie cei mai smecheri?! La intersectia aia de la Selgros dirija un politist si voia omu poate sa-si faca treaba si sa-i vezi pe uni care veneau dinspre Scheia si voiau sa faca stanga spre Radauti cum depaseau coloan care astepta(pe contrasesns) si blocau traficul aiurea iar politistul pur si simplu muncea degeaba ...cat incerca sa-i grabeasca si sa-i scoata deacolo pe atat blocau nesimtiti aia de soferi...si cum sa mai fie agreabil politistu ala cand vede atat prostie si atat nesimtire!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei