Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 aug 2008 - Anul XIII, nr. 187 (3868)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acoperişul unei case din Rădăuţi, afectat de o furtună puternică sâmbătă seară

Acoperişul unei case din municipiul Rădăuţi a fost afectat, sâmbătă seară, de o furtună puternică, iar Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava a intervenit atât la această locuinţă, cât şi în alte localităţi.

Potrivit ISU Suceava, un echipaj de intervenţie a îndepărtat efectele produse în urma furtunii de sâmbătă seară când, acoperişul unei case de locuit din municipiul Rădăuţi a fost afectat de vântul puternic. Totodată, în satul Spătăreşti, un echipaj al ISU Suceava a evacuat apa dintr-o gospodărie de pe o suprafaţă de 20 de metri pătraţi.

În municipiul Câmpulung Moldovenesc, comunele Ipoteşti, Mălini şi Cornu Luncii, echipajele au participat la misiuni de defrişare a arborilor prăbuşiţi, unii dintre aceştia prezentând pericol de prăbuşire peste liniile de joasă tensiune sau blocau căile de acces pe drumuri naţionale.

ISU Suceava precizează că echipele de intervenţie continuă evacuarea aluviunilor din gospodării, decolmatarea fântânilor, podeţelor şi canalelor, modificarea unor albii ale unor cursuri de apă sau la deblocări de drumuri.

Astfel, în cursul zilei de sâmbătă, la Frătăuţii Noi au fost decolmatate 15 fântâni, la Dorneşti au fost decolmatate 13 fântâni şi evacuată apa din două beciuri, în Vicovu de Sus au fost decolmatate opt fântâni, iar în Ţibeni s-a intervenit pentru îndepărtarea unor elemente de construcţie ce prezentau pericol de prăbuşire la locuinţa unei persoane în vârstă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acoperişul unei case din Rădăuţi, afectat de o furtună puternică sâmbătă seară.
 Vizualizări articol: 1185 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acoperişul unei case din Rădăuţi, afectat de o furtună puternică sâmbătă seară0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei