Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 iul 2008 - Anul XIII, nr. 156 (3837)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Final tragic

Hoţul de lemne împuşcat în abdomen a murit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Romul surprins în timp ce fura lemn şi împuşcat în abdomen de pădurar a murit în spital, după câteva zile de agonie. Decesul s-a produs în noaptea de joi spre vineri, când bărbatul a suferit un stop cardio-respirator, ca urmare a instalării unei insuficienţe hepato-renale.

„Era un caz critic, totul depindea de puterea organismului de a lupta. Din punct de vedere chirurgical s-a făcut tot ce era posibil”, a arătat dr. Tiberiu Brădăţan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Suceava, unitate sanitară în care victima a fost internată şi supusă unei operaţii în regim de urgenţă.

Gheorghe Slabu, în vârstă de 50 de ani, a fost împuşcat luni sear㸠de pădurarul Radu Amariţei, în vârstă de 39 de ani, angajat al Ocolului Silvic Dolhasca, care susţine că s-a folosit de armă de teamă ca să nu fie linşat de victimă şi trei dintre fiii acesteia.

De partea cealaltă, nevasta şi cei 11 copii ai lui Gheorghe Slabu afirmă că pădurarul a tras înspre bărbat doar după un simplu schimb de replici. Ei nu recunosc furtul de material lemnos, şi vorbesc fără ezitare de faptul că se vor răzbuna.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hoţul de lemne împuşcat în abdomen a murit.
 Vizualizări articol: 697 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Hoţul de lemne împuşcat în abdomen a murit1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Acu' incepe... trimis de
( 5 iul 2008, 11:21:03
Notiunea de justitie,are pentru noi,romanii,un anumit inteles. Acuma o sa vedeti(de parca n-ati sti...)cum stiu tiganii sa faca dreptate.
2.   Comentariu trimis de
( 5 iul 2008, 12:08:02
asa ar trebui facut cu toti hotii . romi astia se cred in jungla chiar cred ca pot face legea??? cu teroarea si amenintari nu mai merge domnilor. linistitiva pina nu simtiti bratarile alea frumusele la minute,sau.........uitati un caz mai nefericit o bucata de plumb in burtica...
3.   The best trimis de
( 5 iul 2008, 12:17:22
Daca as putea lua legatura cu padurarul i-as da un premiu.Bine a facut.Dvs.nu vedeti ca in Romania doar tiganii ne fac de ras ?Daca as avea o arma i-as impusca pe toti fara nici o repulsie si imi voi da singur premiu.Ce bine era daca mai traia Antonescu!!!!!
4.   ISUSTINEM SI SUNTEM ALATURI DE TINE trimis de
( 5 iul 2008, 12:27:34
TOT TIGANII AR TREBUI IMPUSCATI.NU VOR SA MUNCEASCA SI FURA TOT CE PRIND.DACA PADURARUL NU ACTIONA,TIGANII SAREAU PE EL SI-L LINSAU.BRAVO DOMNULE PADURAR!!!AI APARAT PADUREA CIA SI VIATA TA!SPER CA JUSTITIA SA NU-L CONDAMNE...MAI GREU E CU LEGEA TIGANEASCA..TREBUIE SA FIM UNITI SI SA NE ALATURAM ACESTUI OM,PADURARUL,PT A-L SUSTINE.
5.   TOTI TIGANII AR TREBUI IMPUSCATI trimis de
( 5 iul 2008, 12:51:27
TOTI TIGANII AR TREBUI MAI INTII DEPORTATI IN LAGARE DE MUNCA FORTATA SI APOI SA MUNCEASCA NON-STOP IAR EI CARE SCAPA CU VIATA SA FIE IMPUSCATI.1 NE-AU FACUT TARA DE RUSINE PESTE HOTARE JEFUIND SI PRADIND AU DEPASIT SPATIUL EUROPEAN SI ACUM FURA SPARG BANCI IN AMERICA CANADA ETC.ACESTI INDIVIZI NU AR TREBUI SA MAI AIBA CETATENIA ROMANA AR TREBUI SA LI SE RETRAGA CETATENIA ROMANA PENTRU FAPTE ANTI-SOCIALE GRAVE ASA CA SA SE DUCA UNDE VAD CU OCHII.CE CAUTA TIGANII SA SE DUCA LA CERSIT IN ITALIA FRANTA DAR MAI ALES IN TARILE EUROPENE.DECI SA SE DUCA ACESTI NOMAZI IN INDIA DE ACOLO DE UNDE AU PLECAT.SI NEGRII LIBERI DIN STATELE UNITE ALE MAERICII DUPA RAZBOIUL DE SECESIUNE AU FACUT SCOLI AU FACUT UNIVERSITATI SI ACUM SUNT MARI PATRONI MARI SEFI AI POLITIEI AMERICANE FIE MARI COMANDATI AI ARMATEI AMERICANE SAU AL US.NAVY FLOTA AMERICANA ETC LA NOI NICI NU POATE FI VORBA DE ASA CEVA ASA CA >
6.   Anunt pentru rromi trimis de
( 5 iul 2008, 13:55:53
pun la dispozitie 5 vapoare a cate 200.000 de locuri pentru tigani din romania. e nevoie urgenta de populat america. drumul este asigurat de firma mea. la destinatie(daca ajunge cineva) , fiecare tigan va primi 5.000 de euroi. mentionez ca, pe drum veti avea parte dragi tigani de focuri de artificii(torpile). va asteptam cu drag.
7.   Echilibru trimis de
( 5 iul 2008, 15:51:21
Nu cunosc circumstantele incidentului,presupun ca uzul de arma,s-a facut conform legii,dar subliniez ca este nevoie de astfel de exemple :1.PENTRU APARAREA PADURII DE INFRACTORI INDIFERENT DE ETNIE, 2. PENTRU SIGURANTA PERSONALULUI SILVIC. In alta ordine de idei nu trebuie culpabilizata intreaga etnie,exista si tigani care respecta legea si exista romani mai negrii la caracter decat primii.Deasemeni trebuie comparat prejudiciul cat fura un tigan cu caruta din padure si cat fura un patron cu tirul in cardasie cu uniformele verzi. Va mai dau o tema de meditatie : este ortodox ca preotii sa ceara 192 mii hectare padure desi nu au fost si nu sunt continuatorii Fondului Bisericesc din Bucovina, pot doar pretinde nu ca au fost proprietari ci doar administratori,ceea ce in drept este cu totul alta mancare de peste. Tin sa va spun ca problema trebuie disecata cu obiectivitate,fara patima sau alte interese.
8.   Felicitari trimis de
( 6 iul 2008, 13:15:39
Propun lui Basescu sa-l decoreze pe acest cetatean model.
9.   ... trimis de
( 6 iul 2008, 16:33:40
Tiganii sunt o problema care trebuie rezolvata. Ar trebui stransi si reeducati. Dar ce te faci cu U.E. care a impus niste norme referitor la drepturile omului.

O alta solutie ar fi construirea de puscarii cu securitate minima unde sa fie stransi toti cei care fac infractiuni minore (furtisaguri, cersetorie, etc). Un fel de locatii izolate si ingradite unde sa traiasca in legea lor.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei