Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 iul 2008 - Anul XIII, nr. 153 (3834)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Demersuri

Cu DN17 la Bucureşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un raport cu neregulile constatate de către instituţiile statului la firmele care lucrează la modernizarea DN17 ce leagă Suceava de Vatra Dornei va ajunge în aceste zile pe masa ministrului transporturilor, Ludovic Oran.

Cel puţin aşa a promis prefectul Ştefan Alexandru Băişanu, care s-a arătat revoltat de faptul că societăţile de construcţii nu respectă legislaţia în vigoare.

„Din verificările pe care le-au făcut o serie de instituţii descentralizate la firmele constructoare au ieşit în evidenţă o serie de probleme, şi anume faptul că nu lucrează cu acte în regulă, şi mă refer la maşinile pe care le folosesc cu numere de Grecia, la faptul că nu respectă legislaţia de mediu, care ar trebui să fie obligatorie pentru constructori  la nivelul oamenilor angajaţi cu sau fără carte de muncă. În urma acestor controale efectuate de cei de la instituţiile abilitate, vom face un raport serios care va fi prezentat ministrului transporturilor, urmând ca după aceea să se ia măsurile de rigoare”, a declarat Băişanu.

El a adăugat că autorităţile sucevene nu pot accepta „ca nişte firme venite din străinătate să nu-şi facă datoria, să nu se încadreze în termenii contractuali, iar colac peste pupăză, să lucreze doar aşa cum le taie capul, fără a respecta legislaţia în vigoare”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cu DN17 la Bucureşti.
 Vizualizări articol: 952 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Cu DN17 la Bucureşti5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   CALITATEA PROASTA trimis de
( 2 iul 2008, 11:29:15
Firmele constructoare nu au angajat specialisti pentru aceste lucrari.

Sunt folositi minori care lucreaza aiurea, nu respecta regulile de protectia muncii si a mediului si sunt platiti cu bani putini pentru a avea firma profit mare.
2.   Doi trimis de
( 2 iul 2008, 12:01:06
Abureala completa, de ce nu sa autosesizat in mandatul domnului mirza? de ce acum la schimbare de personal pe acolo plus innainte de alegerile prezidentiale? se stie de anul trecut cel putin de bataia de joc de pe aceste drumuri. Muncitori care dorm in timpul programului, sau 2-3 care muncesc si altii freaca buha. wa lasatine cu aceste vrajeli
3.   Intrebare trimis de
( 2 iul 2008, 14:57:07
Cum este calitatea lucrarilor. Ceea ce construiesc ei acolo este sigur, sau se va surpa la prima zapada ?

Din ceea ce am vazut eu, acele pietre tinute in plasa de metal nu prea sunt rezistente. Nu mai vorbesc de beton care nu prea are ciment in el deoarece acesta a fost furat si vandut.
4.   Colas sa ne dea banii munciti trimis de
( 2 iul 2008, 15:50:14
aha! nu poate sa faca baisanu nimic cu firmele care lucreaza la acest drum deoarece: colas, sccf si mochlos sunt conduse din umbra de cel mai mare mafiot din moldova, adica fenechiu.

si nici orban nu mai poate sa faca nimic pt. ca nu mai este pe val in pnl si nici in guvern.
5.   Jenant trimis de
( 2 iul 2008, 16:19:30
Jenant!Asa caracterizez fapta acestui individ numit Baisanu.Daca in perioada de trista amintire a "imbuibatului"Marza,Baisanu a dormit,astazi este "revolutionarul de serviciu","omul cu probleme in judet",ce deh...vin alegerile parlamentare din noiembrie si trebuie sa arate securistului Felix motanul alias(Voiculescu),ca are activitate in teritoriu.Un "trepadus",un valet al securistului Felix de la Antene este acest asazis prefect.
5.1  RE: Jenant trimis de
( 2 iul 2008, 21:23:42
Tu nu esti un asa-zis dobitoc.

Esti chiar unul autentic.

Te astept sa/ti fac miscarea cu betonul.

La fel si Marcu... a pregatit tolba cu sageti pentru tine.

5.2  RE: Jenant trimis de
( 2 iul 2008, 23:21:19
Sa fie sanatos. Bine ca poate . Tara are nevoie de spirite tinere revolutionare. Doar nu vreti sa schimbati lumea cu Flutur sau cu M�rza!
5.3  RE: Jenant trimis de
( 2 iul 2008, 23:48:31
pai abia ce a fost numit si a urmat organizarea alegerilor locale (treaba prefecturii); firesc dupa ce s-au finalizat isi vede de celelalte obiective. si flutur la fel abia se instaleaza. de ce atita patos si chiar rautate. in fine avem oameni tineri si capabili. succes.
6.   Drumurile din Romania trimis de
( 2 iul 2008, 20:45:51
Vedeti cum arata reabilitarea DN17 la vatra Dornei- strada Podu Verde, nici nu au turnat asfalt pana langa bordura trotuarului. Asa se lucreaza? Este pericol, vine o masina cu viteza, intra cu cauciurile pe langa bordura trotuarului, face accident si cine raspunde , firmele care reabiliteaza drumul, parca ar lucra pe doi bani, cand ei inghit sume enorme, iar lucrarile nici nu fac doi bani?
7.   Drumurile din Romania trimis de
( 2 iul 2008, 20:46:03
Vedeti cum arata reabilitarea DN17 la vatra Dornei- strada Podu Verde, nici nu au turnat asfalt pana langa bordura trotuarului. Asa se lucreaza? Este pericol, vine o masina cu viteza, intra cu cauciurile pe langa bordura trotuarului, face accident si cine raspunde , firmele care reabiliteaza drumul, parca ar lucra pe doi bani, cand ei inghit sume enorme, iar lucrarile nici nu fac doi bani?
8.   COLAS(FENECHIU) DA-NE BANII, EXCROCULE trimis de
( 3 iul 2008, 05:24:51
COLAS DA-LE BANII LA OAMENI!!! FENECHIULE DA BANII LA OAMENI, CA O SA AJUNGI LA SUCEAVA SI O SA-TI DEA UNU FOC SI O SA-TI RAMANA AVEREA FARA STAPAN, MAGARULE DE FENECHIU.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei