Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 mai 2008 - Anul XIII, nr. 120 (3801)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şofer inconştient

Fetiţă de 10 ani, accidentată şi lăsată în drum în centrul Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O fetiţă de etnie romă în vârstă de 10 ani, aflată împreună cu fraţii şi mama în centrul Sucevei, în zona Casei de Cultură, a fost accidentată de o maşină care şi-a continuat drumul, şoferul încercând să se facă nevăzut. Cu ajutorul martorilor care au zărit maşina, autorul a fost găsit în câteva ore.

Joi după-amiază, puţin după ora 14.00, poliţia a fost sesizată cu privire la un accident rutier petrecut pe strada Vasile Bumbac din municipiul reşedinţă de judeţ. O copilă fusese accidentată de o maşină pe strada din spatele Casei de Cultură, aproape de zona unde stau maşinile de taxi. Din primele cercetări, victima s-a angajat în traversare fără să se asigure şi prin loc nepermis, moment în care a fost lovită de maşină.

Şoferul autoturismului, un Mercedes de culoare albă, a fost identificat în persoana lui Gavril L., în vârstă de 49 de ani, din oraşul Frasin. Agenţii Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul. 

Tot joi, în jurul orei 16.00, şi pe raza oraşului Vicovu de Sus s-a petrecut un accident rutier căruia i-a căzut victimă un copil. Ioan B., în vârstă de 48 de ani, din Voitinel, aflat la volanul unei autoutilitare, a dat peste o copilă de 6 ani, care i-a ieşit brusc în faţă.

Din fericire, în ambele cazuri copiii au scăpat cu răni uşoare de pe urma accidentelor.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fetiţă de 10 ani, accidentată şi lăsată în drum în centrul Sucevei.
 Vizualizări articol: 706 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Fetiţă de 10 ani, accidentată şi lăsată în drum în centrul Sucevei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Trucuri trimis de
(24 mai 2008, 12:03:10
.......stau ciorile la pinda pe la treceri pt pietoni si cum vad o masina mai bengoasa si cu nr strain iti face semn sa treci si cind ai ajuns in dreptul trecerei sar pe capota ca si cum ai facut accident ..etc, personal am patit o si noroc ca frinele isi fac datoria si cioara s a aruncat si a cazut in fata masinii si dupa citeva picioare in fund si a revenit si a luat o la fuga ......asa ca atentie cu ciorile....
2.   ... trimis de
(24 mai 2008, 15:34:18
Domnule sau doamna Ely .... cred ca omiteti esenta acestei intamplari . Tema nu este ca fetita a sarit in fata masinii, intentionat sau neintentionat, ci , ca acel sofer, inconstient, a accidentat o persoana, oricare ar fi etnia ei, si a lasat-o in drum ... Cred ca sunteti multe persoane care comentati pe aceste site-uri de presa si comentariile dvs. nu au nici o legatura cu evenimentele ... cred ca ar trebuie sa va ganditi de mai multe ori inainte sa va spuneti parerea!
2.1  RE: ... trimis de
(24 mai 2008, 16:37:49
pupara-i ciorile in pizn..a

2.2  RE: ... trimis de
(24 mai 2008, 18:18:24
Probabil ca soferul respectiv a vrut sa evite un conflict cu neamurile tigancusei care probabil ca erau prin apropiere.

Am ajuns sa nu mai putem trai linistiti din cauza tiganilor, mai ales dupa ce au inceput sa fie trimisi inapoi in tara.
3.   ?.... trimis de
(24 mai 2008, 16:15:30
........AICI ARE SI SOFERUL O PARTE DIN VINA ....DE CE A PARASIT LOCUL ACCIDENTULUI....O FI TIGAN CE O FI DAR LEGEA A LEGE PT TOATA LUMEA SI DACA E VINOVAT SI COPILUL O AMENDA IAR FACE BINE SI AR FI MAI ATENTI....CA DE MULTE ORI INTRA SOFERUL NEVINOVAT...SI APOI TE POARTA CIOROII PE LA TRIBUNAL
4.   ... trimis de
(24 mai 2008, 18:15:15
Si eu am patit un lucru asemanator cu tiganii. Isi pun copii sa se bage in fata masinii, mai ales daca este o masina mai scumpa. Apoi incep sa faca scandal si sa tipe.

In fata Casei de Cultura (unde e sensul unic) mi-a sarit un puradel in fata masinii. Noroc ca l-am vazut din timp si am franat. S-a uitat la mine si apoi a fugit la nemurile lui care stateau pe trotuar si asteptau. Am trecut mai tarziu prin acel loc si i-am vazut tot acolo.
5.   Treaba urita/// trimis de
(24 mai 2008, 18:58:05
Graba...graba....si iar graba.....strica treaba.
6.   Da este adevarat ! trimis de
(24 mai 2008, 19:10:20
Dar politia de ce nu urmareste astfel de evenimente ?! Adevarul acesta este cu tiganii !
7.   Adevar trimis de
(24 mai 2008, 20:11:38
TIganul tot tigan.Soferul a evitat un conflict cu acesti nemernici imputiti care se arunca in fata masinilor aflate in trafic.
7.1  RE: Adevar trimis de
(24 mai 2008, 21:24:29
unde-i antonescu doamne?????????
8.   UN PATIT trimis de
(25 mai 2008, 00:18:03
AM PATIT SI EU ACCEASI TREABA (MI-A SARIT UN PURANDEL DE VREO 12 ANI CHIAR IN FATA MASINII - NOROC CA N-AVEAM VITEZA SI AVEAM FRANA LA MINE), NUMAI CA ASTA MI S-A INTAMPLAT INTRE ARCASUL SI LICEUL "PETRU RARES" . A DAT CU NASUL DE ASFALT, PANA M-AM DAT JOS SA-I DAU VREO DOUA PESTE OCHI, A FUGIT PRINTRE BLOCURI. CIOROII N-AU DE LUCRU SI ISI FAC.
9.   Paiu trimis de
(25 mai 2008, 01:16:55
paiule esti un mare obosit! mertzu era de culoare albastra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nu alb....cum ai vazut tu...

daca vb cu soferu aflai faptul ca dupa ce a fost lovita cioara a fugit impreuna cu tot stolul din zona......atunci nu o durea piciorul.......abia dupa ceva vreme a aflat ca o doare piciorul cand s-au gandit ca ar putea scoate niste bani......

paiule esti un mare dezinformat....
10.   Multumesc trimis de
(25 mai 2008, 14:39:09
Cu ocazia articolului,am putut afla, datorita postarilor,inca o gaselnita a acestor tigani inventivi si cel putin eu,nu mai pot fi asa usor pacalit.Multumesc tuturor si mai ales Bunului Dumnezeu ca m-a ferit pina acum de astfel de necazuri. P.S. Ce-i de facut insa cu amenintarile de tot felul ce vin din partea acestei minoritati,ce pare sa invadeze toate spatiile publice si private,acum cind inca s-ar mai putea face ceva.Spun asta deoarece,dojenitorii nostri din UE,se spala pe maini si ni-i retrimit cu ramburs(adica noi sa fim cei care platim,pentru o situatie fara rezolvare (deocamdata),in toata Europa.Inceputul fiind facut hai sa vedem ce solutii gasim,in afara celor atit de contestate ale lui Hitler(combatem,combatem,dar ce punem in loc?)
11.   Sa le-o s..eti la toti tigani trimis de
(25 mai 2008, 16:31:57
Terminatilor , retardatilor ce sunteti !! Daca va simtiti depasiti de situatie va luati repede de tigani , jegosilor !! o sa ardeti in foc !!
11.1  RE: Sa le-o s..eti la toti tigani trimis de
(26 mai 2008, 08:59:25
AFARA CU TIGANII!!!!!!SI CU TINE IOANE DACA ESTI UNUL DIN EI CACI NUMAI LA ILEGALITATI SE PRICEP .SA RAMANA DOAR ACEIA CARE AU UN LOC DE MUNCA SI TRAIESC DECENT.PANA LA URMA CIOROIANU NU A AVUT O IDEE REA:SA II DEPORTAM IN DESERT PE TIGANI SI PE ROMANII CARE FAC ILEGALITATI.DE CE SA CHELTUIE STATUL BANI CU EI?

DEGEABA TE OFTICI IOANE DAR...................APROAPE TOTI TIGANII SUNT INFRACTORI.PUTINI SUNT CINSTITI SI LA LOCUL LOR.
12.   Tigani cinstiti trimis de
(26 mai 2008, 13:34:09
Tigani cinstiti gasesti la crasma sau praznice, iar la locul lor...in cimitir.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei