Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 mai 2008 - Anul XIII, nr. 111 (3792)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La „răcoare”

Arestat, după ce-a furat poşeta unei femei, în centrul Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Pătrăuţi, a fost arestat preventiv luni seară, după ce a furat poşeta unei femei, faptă petrecută chiar în centrul Sucevei.

Procurorii care au propus încarcerarea lui Stejărel Burduja ne-au declarat că acesta este recidivist şi că este acuzat de săvârşirea infracţiunii de furt calificat în formă continuată.

Din datele furnizate de anchetatori, în noaptea de 25/26 februarie 2008, Burduja a smuls o poşetă din mâna unei femei care se afla în zona centrală a Sucevei, dispărând apoi printre blocurile din jur.

În poşeta cu pricina, Burduja a găsit suma de 400 de euro şi mai multe documente ale păgubitei. Tânărul din Pătrăuţi a ajuns în spatele gratiilor şi pentru alte două furturi, comise în noaptea de 5/6 martie a.c., respectiv 7/8 martie a.c., din locuinţa unei bătrâne din Pătrăuţi. Împreună cu doi complici, Burduja a furat din gospodăria bătrânei diverse bunuri, de la făină, porumb, cartofi, covoare etc.

Stejărel Burduja a fost dat în urmărire de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Suceava, fiind prins, luni dimineaţă, de judiciariştii din judeţul Prahova.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Arestat, după ce-a furat poşeta unei femei, în centrul Sucevei.
 Vizualizări articol: 2156 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Arestat, după ce-a furat poşeta unei femei, în centrul Sucevei5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Stejarel trimis de
(14 mai 2008, 11:18:43
Sigur a fost prins de judiciaristii din judetul Prahova........................................Mai verificati !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2.   Zii burduja si vezi o cioara hoata trimis de
(14 mai 2008, 14:46:38
Clanul Burduja este f bine cunoscut in Patrauti.Hoti sadea niste cioroi imputiti care fura de rup pamintul si terorizeaza multa lume.Ii spune stejarel dar are rude pe ghiocel si alte neamuri de plante colorate ca fustele de pirande hoate. N-ai cum sa scapi de paduchii astia de cioroi hoti.
3.   Simplu. trimis de
(14 mai 2008, 22:25:55
Propuneti un referendum national si stipulati in constitutie:pentru furt sa se taie macar un deget la fiecare hotie ,pentru viol taiati-i organul.Cine se opune? Sa spuna pe forum.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei