Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 mai 2008 - Anul XIII, nr. 105 (3786)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Legătură directă cu Primăria, pentru asociaţiile de proprietari

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Relaţii de lucru mai strânse cu conducerea asociaţiilor de proprietari. Asta îşi doreşte conducerea Primăriei Suceava, care, în cadrul şedinţei lunare pe care o organizează cu preşedinţii şi administratorii asociaţiilor de proprietari, pentru rezolvarea problemelor pe linie de termoficare, servicii de apă – canal, iluminat public şi curăţenia oraşului, a venit cu o propunere, ce ar urma să fie pusă în practică de acum înainte.

“A fost ultima şedinţă cu asociaţiile de locatari, din cadrul acestui mandat de primar, în care au fost ridicate probleme uzuale, legate de lucrări care nu au fost finalizate, de altele care ar fi necesare de acum înainte, s-au ridicat o serie de probleme care trebuie rezolvate de ACET şi Termica, precum şi altele, pentru care trebuie întocmite proiecte noi, ce necesită finanţare. Pot spune că am avut o bună colaborare cu asociaţiile de locatari, dar totuşi, cred că este loc de mai bine, în sensul că nu ar trebui ca ei să vină aici ca să exprime probleme uzuale, care se pot rezolva simplu.

De aceea, din cadrul fiecărui compartiment din Primărie va fi desemnat câte un om responsabil de relaţia cu asociaţiile de locatari, al cărui număr de telefon va fi dat tuturor, astfel încât, de câte ori e vreo problemă, să se ia direct legătura cu el. Nu e normal să vină la şedinţă ca să ceară mutarea unei pubele de gunoi sau să fie tunsă iarba din faţa blocului. Am elimina astfel orice birocraţie ar fi în relaţia cu asociaţiile de locatari şi problemele s-ar putea rezolva mult mai rapid”, a explicat primarul Ion Lungu modul de lucru pe care intenţionează să-l introducă de acum înainte.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Legătură directă cu Primăria, pentru asociaţiile de proprietari.
 Vizualizări articol: 995 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Legătură directă cu Primăria, pentru asociaţiile de proprietari0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 7 mai 2008, 11:19:28
"Pot spune ca am avut o buna colaborare cu asociatiile de locatari, ", sa o creada el!

Asociatiile din Centru sunt total impotriva chiolhanurilor pe care le-a intins Primarul in cei 4 ani de mandat. A mutat Prelipca in centrul Sucevei. Sambata asta a fost o hora pana la ora 11 noaptea, dar din, pacate doar 10 spectatori. Dar duduiau ferestrele apartamentelor noastre. Daca vrem muzica putem asculta ce ne place, nu ce da de pomana primarul Lungu.

Sper sa nu reusiti in noile alegeri pt ca va fi si mai si decat a fost pana acum!!!!!!
2.   Cum ne ajuta primaria? trimis de
( 7 mai 2008, 11:24:52
locuiesc intr-un bloc din buricul targului, in fata caruia troneaza marele afis al celor care vor sa conduca orasul si judetul. doar ca de pe acest bloc cade acoperisul. noi locatarii am facut nenumarate interventii la asociatie ca sa se repare, dar nu avem niciun raspuns. Mentionam ca dorim sa reparam acoperisul PE BANII NOSTRI, dar sa ne ajute asociatia cu contactarea firmei si efectuarea lucrarilor. Noi nu ne putem ocupa de acest lucru ca majoritatea sunt vaduve si pensionari, iar cei "apti" de asa ceva au prea mult de lucru ca sa se ocupe ei. CE PUTEM FACE?
3.   ? ? ? trimis de
( 7 mai 2008, 16:22:16
Asociatii si birocratie inseamna sa le dam bani ca sa ne ia banii . Intr.un bloc este ca in familie...! Daca ai cu cine si cu ce,daca este spiritul gospodaresc si buna intelegere se fac toate reparatiile. Daca nu , se pune sarcina de la unul la celalalt si se darima turnul de fildes...! Sint persoane diferite...oamenii.! In astfel de momente cred ca ar trebui sa fie siamezi,ca ce face unul, celalalt nu are incotro !!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei