Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 mai 2008 - Anul XIII, nr. 103 (3784)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Trei răniţi

Grav accident rutier la Cajvana, provocat de un şofer băut

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a provocat un grav accident rutier în oraşul Cajvana. După un impact violent, două maşini s-au răsturnat, iar trei persoane au ajuns la spital. Şoferul maşinii care circula regulamentar, un localnic din Cajvana, era şi el sub influenţa băuturilor alcoolice.

Accidentul s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, la zece minute după miezul nopţii. Aflat pe DJ 178 D din Cajvana, Dumitru C., în vârstă de 27 de ani, din Bucureşti, aflat la volanul unui autoturism Dacia Super Nova, a scăpat maşina de sub control într-o curbă la dreapta. Intrând pe sensul opus de mers, acesta a lovit din lateral un autoturism Mercedes, înmatriculat în Italia, condus de localnicul Grigore B., în vârstă de 26 de ani. Din impact, ambele maşini au ieşit în decor, unde s-au răsturnat.

Domnica P., în vârstă de 25 de ani, din Cajvana, pasageră în a doua maşină, a ajuns la spital în stare gravă. O altă pasageră din autoturismul Mercedes, Sofronia P., de 26 de ani, a ajuns şi ea la spital, cu leziuni uşoare însă. A treia victimă a accidentului a fost Dumitru C., şoferul care a provocat accidentul, şi el scăpând însă cu leziuni uşoare.

Dumitru C. avea o concentraţie de 0,25 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, în timp ce Grigore B., şoferul localnic, avea o concentraţie de 0,14 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Grav accident rutier la Cajvana, provocat de un şofer băut.
 Vizualizări articol: 1769 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Grav accident rutier la Cajvana, provocat de un şofer băut5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Catre Florin Paiu trimis de
( 5 mai 2008, 11:38:03
Vere Paiule ! o intrebare personala pentru tine : de ce p..uii mei nu-i dati la ziar pe cajvanarii care fac cate 100 de accidente pe an ? sau nu te lasa Marza . Asta stiu ca cineva trebuie sa-i ceara parerea , altfel nu prea aveti ce cauta in jurul CJ . Vrei o statistica ? sau mai bine le dau la bucale , e mai indicat decat la ziarul vostru "dirijat"
1.1  RE: Catre Florin Paiu trimis de
( 5 mai 2008, 13:08:59
Domnule RASPUTIN da mi statistica daca o ai si vom face un articol cu siguranta.
1.2  RE: Catre Florin Paiu trimis de
( 5 mai 2008, 21:40:10
Florine ! invarte-te roata in jurul orasului Casvana , pe la toate posturile de politie si o sa ai un material OK de dat in presa , totul e sa te implici . Apoi , ai sa faci o statistica privitor la modul cum au fost solutionate de oganele de politie locala aceste accidende , toate oribile . Pomi rupti , masini ramase ca dupa razboi , morti , garduri faramate etc . Hai te rog , fa un efort si convinge-te ! Daca vei fi aproape pri august ai sa ai material beton .

2.   Fk trimis de
( 5 mai 2008, 16:51:11
niste sugaci cu fitze....merita imbatati si impuscati

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei