Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 apr 2008 - Anul XIII, nr. 99 (3780)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Protecţia Copilului

Primul număr al revistei „Dăruire şi speranţă”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

A apărut primul număr al revistei „Dăruire şi speranţă”, revistă trimestrială editată de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Suceava. În paginile revistei veţi putea citi poveştile unor copii care au fost abandonaţi de părinţi şi au găsit în asistenţii maternali şi asistenţii sociali părinţii adevăraţi. Puteţi să cunoaşteţi prin intermediul acestei reviste povestea a doi fraţi care s-au regăsit după zece ani în care au crescut separat, dar în aceeaşi localitate, sau frământările unui bărbat care şi-a petrecut 17 ani din viaţă într-un centru de recuperare.

Rezultatele, dar şi dificultăţile cu care se confruntă personalul care lucrează la serviciul rezidenţial sau la serviciul de asistenţă maternală sunt alte subiecte tratate în revistă.

Problema copiilor care au părinţii plecaţi la muncă în străinătate sau legea prin care fetele se pot căsători la minimum 16 ani cu dispensă de la părinţi şi la minim 15 ani cu dispensă de la autoritatea tutelară sunt dezbătute pe larg în paginile revistei „Dăruire şi speranţă”.

Colectivul de redacţie al revistei este format din Gheorghe Straton - director executiv, Ionel Ivan – director adjunct, Nicoleta Lenţa – purtător de cuvânt DGASPC Suceava, Ovidiu Vintilă – referent de specialitate şi colaboratorii: Maria Păvăloaia, Nicoleta Daneliuc, Alexandru Pop, Adina Bănică Baltariu, Gabriela Rădăşanu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primul număr al revistei „Dăruire şi speranţă”.
 Vizualizări articol: 713 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Primul număr al revistei „Dăruire şi speranţă”3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei