Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 apr 2008 - Anul XIII, nr. 82 (3763)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mărinimie

Adomnicăi oferă PD-L-ului consultanţă juridică gratuită

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava Mirela Adomnicăi a criticat strategia democrat-liberalilor de a face plângeri penale pentru insultă şi calomnie celor din PSD, care le critică prestaţia.

Adomnicăi le-a atras atenţia PD-L-iştilor că în prezent există un vid legislativ în privinţa insultei şi calomniei şi crede că lipsa de informare a democrat-liberalilor are drept cauză „dispariţia” de pe scena politică a avocatului Radu Ursu, prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a PD-L.

Parlamentarul social democrat le-a transmis celor din PD-L că singura posibilitate pe care o au pentru a-şi apăra onoarea şi reputaţia este de a introduce acţiune civilă în instanţă.

„În prezent avem un vid legislativ, un vid de reglementare cu privire la insultă şi calomnie. Ca atare, orice plângere penală formulată în acest moment sub acuzaţia de insultă şi calomnie nu se poate soluţiona pentru că nu există text legal. Singura posibilitate pentru o persoană care consideră că i-a fost prejudiciată onoarea şi reputaţia este să introducă acţiune civilă prin care, plătind o taxă specială de timbru, poate să ceară daune morale”, a declarat deputatul PSD.

Adomnicăi a menţionat că şi liderul judeţean al PSD, Gavril Mîrza, a fost calomniat de democrat-liberali. Ea a amintit de declaraţiile făcute de deputaţii Romică Andreica şi Dumitru Pardău privind existenţa unor conturi secrete ale Consiliului Judeţean pentru a evita Trezoreria la plăţile făcute în cadrul proiectului „Utilităţi şi mediu” sau de afirmaţiile senatorului Gheorghe Flutur cu privire la interesele funciare pe care le-ar avea Gavril Mîrza la Spitalul Judeţean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adomnicăi oferă PD-L-ului consultanţă juridică gratuită.
 Vizualizări articol: 640 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Adomnicăi oferă PD-L-ului consultanţă juridică gratuită5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei