Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 mar 2008 - Anul XIII, nr. 74 (3755)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Decizie de neînţeles

Un tâlhar lăsat în libertate, dispărut după ce a primit ordonanţă de reţinere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un recidivist din Sibiu care a tâlhărit o asistentă în incinta Spitalului municipal Rădăuţi, fiind lăsat apoi în libertate de un judecător din localitate, a dispărut şi nu mai este de găsit acum, când, în urma recursului procurorilor la Judecătoria Suceava, pe numele său a fost emis un mandat de arestare pentru 29 de zile.

Duminica trecută, o asistentă medicală în vârstă de 26 de ani a dat peste un individ care intrase în camera de gardă şi încerca să îi ia banii din portofel. Bărbatul, Valentin Manolache, din Sibiu, a îmbrâncit-o şi a lovit-o cu pumnii în zona feţei pe femeie, după care a luat-o la fugă. Alertat de ţipetele femeii paznicul a reuşit să pună mâna pe individ şi să-l predea poliţiei. Fiind vorba de un recidivist, eliberat la începutul acestui an din penitenciar, cu un rest de pedeapsă de 300 de zile, procurorii au emis pe numele acestuia o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, după care l-au dus în faţa judecătorilor din Rădăuţi cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. Judecătorul a respins însă propunerea de arestare preventivă, lăsându-l liber pe individ.

Procurorii din Rădăuţi au făcut recurs împotriva deciziei la Tribunalul Suceava, magistraţii de aici emiţând pe numele acestuia un mandat de arestare pentru 29 de zile.

Problema este însă că individul, cunoscut ca un infractor voiajor, nu mai este de găsit prin Rădăuţi, urmând a fi dat în urmărire generală.

Poliţiştii sunt foarte nemulţumiţi de decizia judecătorului şi spun că nu mai au cum da de individ decât cu sprijinul colegilor din ţară, care l-ar putea prinde după o altă lovitură pe care o va încerca. Practic, un individ deosebit de periculos, care se afla în mâna oamenilor legii, umblă din nou liber, în urma deciziei judecătorului din Rădăuţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tâlhar lăsat în libertate, dispărut după ce a primit ordonanţă de reţinere.
 Vizualizări articol: 781 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un tâlhar lăsat în libertate, dispărut după ce a primit ordonanţă de reţinere5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Solidara trimis de
(28 mar 2008, 12:33:09
daca judecatoarea Prandea D, este ea insasi o fosta hoata - a facut disparut dosarul in care era judecat amantul ei, acum fugit din tara si urmarit international, cum sa nu se solidarizeze cu hotii, persoane de teapa ei, avind aceleasi inclinatii si obiceiuri"profesionale" si avind in vedere functia pe care inca o detine(ne intrebam cum este posibil? dar de fapt avem si raspunsul - traim in Romania) este firesc sa dea o mina de ajutor. Pacat ca sunt multi alti magistrati ca aceasta persoana, isi bat joc de munca procurorilor si politistilor si nu trebuie sa ne mai mire de ce Uniunea Europeana afirma ca in cadrul integrarii avem probleme cu reforma in justitie. Halal mentalitate in interpretarea legii si a pericolului social. In acest mod nu se va introna nici intr-o mie de ani ordinea si disciplina in tara iar siguranta cetateanului va fi cea care are de suferitcel mai mult .
2.   Cacat trimis de
(28 mar 2008, 20:00:59
Aceasta judecatoare are in loc de creier titlul de mai sus, adica ****.Astfel ne alegem cu si mai multi HOTI.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei