Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 mar 2008 - Anul XIII, nr. 71 (3752)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Implicare

Lucrările de investiţii ale Primăriei Suceava, verificate în teren

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările de investiţii ale Primăriei Suceava au fost verificate ieri pas cu pas, de viceprimarul Angela Zarojanu, care a dorit să vadă care este stadiul de realizare a acestora, ce probleme ridică unele dintre ele şi ce măsuri ar mai fi necesare.

Prima verificare a avut loc la blocurile 20, 21, 22, situate vizavi de Metro, unde majoritatea apartamentelor au fost precontractate de RAUCL prin anii ’90, după care lucrările au fost abandonate.

Principala nemulţumire vizavi de lucrările de finalizare a celor trei blocuri, care se fac din fondurile Primăriei şi din sumele ce vor fi încasate din vânzarea apartamentelor ce nu erau contractate, a fost lipsa unor panouri de protecţie, care să ferească trecătorii de eventuale accidente. Nu în ultimul rând, a fost remarcată mizeria cruntă din zonă, rezultată în primul rând de la resturile de materiale de construcţii utilizate la ridicarea unor blocuri, motiv pentru care inspectorii din Primărie vor trebui să identifice vinovaţii şi să-i amendeze.

 

Nemulţumiri vizavi de mini-sediul de Primărie din Burdujeni

O altă lucrare de investiţii verificată de viceprimarul Sucevei a fost cea a mini-sediului de Primărie din Burdujeni, unde, pe lângă faptul că au apărut schimbări vizibile în bine la clădirea părăsită şi ruinată, au fost constatate şi o serie de deficienţe ale proiectului de modernizare.

Astfel, pe de o parte, accesul spre Cantina de ajutor social a fost gândit a se face prin spate, ocolind întreaga clădire, în vreme ce la strada principală a fost făcută o uşă ce duce la bucătărie, nu către sala de mese, cum era firesc.

De asemenea, s-a constatat lipsa unei săli de spectacole sau de manifestări pentru tineri, compartimentarea actuală făcând imposibilă susţinerea unor asemenea activităţi culturale.

 

Zeci de locuinţe pentru tinerii Sucevei

Printre cele mai importante investiţii ale municipalităţii sucevene se numără, fără îndoială, lucrările de amenajare de noi locuinţe sociale, care să fie repartizate familiilor care nu au puterea financiară de a-şi cumpăra un apartament sau chiar o garsonieră.

Tocmai de aceea, au fost vizitate ieri cele două case sociale, cu 12 locuinţe, care sunt făcute de Primărie pe o structură uşoară, de lemn, în cartierele Burdujeni şi Iţcani, care urmează a fi repartizate în luna mai. Dacă una din case este deja finalizată, la cealaltă este făcută structura de rezistenţă, în maxim două luni aceasta putând fi dată în folosinţă.

De asemenea, au fost verificate şi lucrările de mansardare a blocurilor ANL date în folosinţă în 2004, unde deja au fost create 18 locuinţe noi – apartamente şi garsoniere, care urmează a fi repartizate tot în luna mai.

Cu această ocazie, viceprimarul Angela Zarojanu s-a interesat şi de stadiul lucrărilor la cele şase blocuri ANL noi din cartierul Privighetorii, a căror primă repartiţie se va face la finele lunii martie, urmând ca în şedinţa de Consiliu Local din aprilie, fiecare apartament în parte să fie repartizat nominal unei familii. Patru din cele şase blocuri sunt deja finalizate, în vreme ce la două din ele mai sunt de executat o serie de amenajări interioare, constructorul acestora, firma Civica, dând asigurări că acestea vor fi gata în termen, pentru ca tinerii să se bucure de ele atunci când le vor fi repartizate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrările de investiţii ale Primăriei Suceava, verificate în teren.
 Vizualizări articol: 996 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Lucrările de investiţii ale Primăriei Suceava, verificate în teren5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   O femeie demna si onorabila trimis de
(25 mar 2008, 14:03:06
Angela Zarujanu este managerul primar care trebuie votat de toate femeile sucevene, in semn de solidaritate, pentru calitatile de care a dat dovada, in primul rand, iar in al doilea rand, barbatii trebuie sa inlature barierele prejudecatilor si sa o voteze cu incredere, pentru ca fiecare are acasa o femeie care, fara falsa modestie, conduc onorabil destinele familiilor lor. Trebuie sa votam in aceasta functie OMUL, in primul rand, si apoi varianta politica.

lungu ion, il scriu cu litere mici, pentru asa ii este caracterul, mic... mic... mic...., si fac rabat de la regulile limbii romane, intentionat, nu mai merita sa-l mai vedem meschin, nedemn si las in fruntea cetatii.
2.   Pasarea malai viseaza trimis de
(25 mar 2008, 14:15:43
Mai lasa-ne cu reghetzanca de la Dorohoii Botseniului ...

In calitate de viceprimar are in subordine cateva departamente din cadrul primariei :

SALUBRIZARE , sistematizare , etc...

Aduceti-va aminte cand se plimba cu taxiul pentru a cunoste numarul gropilor din oras ... asta acum un an .... daca ati uitat ....

Nu e de mirare ca e cea mai mare mizerie in oras , iar chioscaraia din Areni si nu numai nu e straian de semnatura d-nei viceprrrrrrimarrrr....

Alt candidat de renume PSD -ista este si primarul Shultz , pionul lui Marza si a clanului Chiribuca-Bujor-Iordache ...

Daca vreti iar furesecuri de miliarde si un director economic in persoana lui Bujor si un supervizor de apa dulce plimbandu-se cu pluta in zona de agrement a Sucevei , pe numele sau Iordache , votati Clontu ... iar pe viitor vom avea MAZ-uri(un alt fel de autobuze Rocar din 1999 toamna), pline de pensionari PSD-ei , si faleza pe apa Sucevei ...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei