Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 mar 2008 - Anul XIII, nr. 69 (3750)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   13 imagini |   ø fişiere video

Auto

Test drive cu noul Renault Laguna la Darex Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Darex Auto Suceava organizează, la sfârşitul acestei săptămâni, acţiunea „Porţi deschise”, prilejuită de prezentarea oficială, pe piaţa suceveană, a noului Renault Laguna.

Atât sâmbătă, cât şi duminică, toţi cei care vor să testeze noua generaţie Laguna pot participa la un test-drive oferit de Darex Suceava.

La prezentarea oficială a maşinii, directorul de vânzări din cadrul Darex Auto, Florin Nistor, a subliniat faptul că noua Laguna câştigă faţă de generaţia precedentă atât în ceea ce priveşte designul, cât şi la performanţele dinamice, motorizări, consum şi fiabilitate.

Astfel, în materie de siguranţă, noua Laguna atinge nivelul maxim de cinci stele EuroNCAP, beneficiind, în plus faţă de generaţia precedentă, de un sistem de frânare dintre cele mai eficiente de pe piaţă şi de inovaţii de ultimă oră, un exemplu în acest sens fiind airbag-ul dublu pentru torace şi bazin.

Florin Nistor a explicat că o altă noutate a acestui model Renault Laguna este versiunea economică şi ecologică de 1,5 dCi cu 110 CP, care are un consum mixt de doar 4,9 litri la 100 de kilometri şi emisii de 130 g/km de bioxid de carbon.

„Noua Laguna oferă un comportament rutier de referinţă, în principal datorită unei stabilităţi remarcabile în viraje, suspensiei îmbunătăţite şi direcţiei precise, o atenţie specială fiind acordată filtrării şocurilor provenite de la denivelările carosabilului”, a explicat Florin Nistor.

În ceea ce priveşte gama de motorizări, aceasta cuprinde motoarele pe benzină de 2.0 l cu 140 CP şi cu un consum de 8 litri/100 km, Turbo 2.0l de 170 CP, cu un consum de 8,9 l/100 km şi motorul de 1.6 l de 110 CP. În ceea ce priveşte gama de motorizări diesel, aceasta este reprezentată de două motoare de referinţă, şi anume cel de 1.5 dCi 110 CP, care oferă cel mai bun raport performanţe/consum din segment, şi motorul de 2.0 de 150 CP, lider în materie de performanţe, plăcere de a conduce şi silenţiozitate, consumul mixt fiind de doar 6 l/100km. Florin Nistor a declarat că pentru test drive, cei interesaţi vor avea la dispoziţie un Renault Laguna de 2.0 l cu 150 CP.

Nu în ultimul rând, trebuie spus că Noua Laguna are o garanţie de trei ani sau 150.000 de kilometri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Test drive cu noul Renault Laguna la Darex Suceava.
 Vizualizări articol: 2263 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Test drive cu noul Renault Laguna la Darex Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   E regulamentara! trimis de
(22 mar 2008, 18:14:09
M-am dat azi cu ea si face banii!
2.   Nesimtirea de la DAREX trimis de
(23 mar 2008, 09:53:02
Nesimtitii astia de la DAREX sunt cei mai scumpi la capitolul service DACIA sau RENAULT ...Feriti-va buzunarele de acesti hoti cu acte in regula , care nu stiu sa dea un diagnostic corect pentru o problema minora la un RENAULT ...

Alegeti alte serviceuri din tzara , daca aveti probleme si pentru a evita golirea buzunarului ...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Rapan în sos roşu 2 porţii - 40 minute 450g rapan  (Melc marin)50g ulei de măsline 2 căţei de usturoi 75ml vin alb 150ml sos de roşii 6-7 frunze busuioc        1 leg. mărar  •± sare, piper ... Citeşte