Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 mar 2008 - Anul XIII, nr. 64 (3745)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Îngrijorător

Cinci minori, victime ale accidentelor rutiere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cinci accidente rutiere petrecute vineri şi sâmbătă pe raza judeţului Suceava s-au soldat cu victime în rândul minorilor, din fericire toate fără răni grave. Primul incident s-a produs vineri, în jurul orei 15.00, pe strada Trandafirilor din municipiul Suceava. Mihai I., în vârstă de 42 de ani, localnic, aflat la volanul unui autoturism, a dat peste un biciclist de 12 ani, care a încercat să treacă strada în viteză, pe o trecere de pietoni.

O oră şi ceva mai târziu, o copilă în vârstă de 5 ani a căzut victima unui accident rutier, la Berchişeşti. Cristi C., de 36 de ani, din Gura Humorului, aflat la volanul unui autoturism, a dat peste fetiţa de cinci ani, care, lăsată nesupravegheată de părinţi, a ieşit în drum, în faţa maşinii.

Seria accidentelor de sâmbătă cu victime în rândul minorilor a început la prima oră a dimineţii, în jurul 4.30. Beat la volan, Constantin Z., de 24 de ani, a scăpat maşina de sub control în timp ce se deplasa pe strada Ion Creangă din municipiul Fălticeni. Autoturismul s-a izbit într-un stâlp de energie electrică. Urmare a impactului, Ioana C., în vârstă de 16 ani, din Rădăşeni, pasageră în maşină, a fost rănită, fără a fi vorba de ceva grav. 

Câteva ore mai târziu, o altă adolescentă, Elena C., de 17 ani, din Putna, a trecut de pe acostament pe stradă fără a se asigura, fiind lovită de o autoutilitară condusă de un şofer din Marginea. Fata s-a ales cu traumatisme în zona capului şi a coloanei. 

Ultimul accident cu victimă în rândul minorilor s-a petrecut în jurul orei 15.00, la Stulpicani. Petru B., în vârstă de 24 de ani, aflat la volanul unei autoutilitare, a acroşat-o cu braţul macaralei fixate pe caroserie pe Mariana S., în vârstă de 17 ani, din comuna Stulpicani. Şoferul a fugit de la faţa locului, revenind în 30 de minute. Victima a ajuns la Spitalul Judeţean, unde a fost diagnosticată cu răni pentru care necesită în jur de 10 zile de îngrijiri medicale.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci minori, victime ale accidentelor rutiere.
 Vizualizări articol: 680 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cinci minori, victime ale accidentelor rutiere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ??? trimis de
(17 mar 2008, 14:42:59
Oare cand vor invata si sucevenii ca in momentul in care vor sa traverseze pe trecerea de pietoni trebuie sa se asigure? Zilele trecute, la o trecere de pietoni, o domnisoara care vorbea la telefonul mobil, s-a "aruncat" pe trecerea de pietoni fara sa se asigure si in momentul in care i-am zis ca trebuie sa se asigure, m-a injurat. Sa nu cobori din masina si sa-i "desenezi" cam cum trebuie sa circule?
2.   Fk trimis de
(17 mar 2008, 20:46:43
am vazut exchibitii facute de biciclisti pe trecerile de pietoni. trecerile pentru handicapati sunt folosite de biciclisti deci sunt niste handi si ei. sper sa puna cineva camere video sa se filmeze ce se-ntampla la intersectii si treceri de pietoni.mai sunt si cei care au motoare la****care trec pe rosu... probabil ca sunt si ei handicapati si daltonisti! mai sunt soferi daltonisti care au pile!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pui cu sirop de cătină 200 g piept de pui 15 g de unt 75 g smântână dulce75 g smântână 15% grăsime1 linguriţă sirop de cătină1 linguriţă miere1 linguriţă suc de lămâie± sare, piper Pieptul de pui se căleşte în... Citeşte