Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 mar 2008 - Anul XIII, nr. 52 (3733)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Preocupare

Cantina săracilor, modernizată cu 150.000 de euro

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei aproximativ 750 de suceveni care primesc zilnic mese gratuite, la Cantina de ajutor Social a Primăriei Suceava, vor beneficia şi de un cadru mult mai plăcut, odată cu modernizarea clădirii şi îmbunătăţirea serviciilor oferite.

Printr-un proiect în valoare de aproape 150.000 de euro, care a fost aprobat de Consiliul Local, clădirea veche a Cantinei, situată în apropierea Pieţei Mari, va fi modernizată, mai ales la interioare, unde vor fi executate lucrări de termoizolare, reparaţii tencuieli interioare, reabilitarea magaziei de alimente, a beciului, precum şi refacerea instalaţiilor termice, electrice, sanitare şi de canalizare, dar şi înlocuirea tâmplăriei interioare şi exterioare, cu tâmplărie PVC cu geam termopan.

De asemenea, întreaga cantină va fi supusă unui proces de recompartimentare, în aşa fel încât să corespundă normelor UE, care, dacă nu sunt respectate, ar putea duce la închiderea acesteia.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a precizat că lucrările de modernizare vor începe imediat ce se va desemna prin licitaţie firma care să le execute, durata de realizare a investiţiei fiind de maxim şase luni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cantina săracilor, modernizată cu 150.000 de euro.
 Vizualizări articol: 993 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cantina săracilor, modernizată cu 150.000 de euro0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Unde se pot inscrie.... trimis de
( 3 mar 2008, 11:29:31
am avut tot timpul o curiozitate unde apar trecute aceste licitatii unde se poate afla de ele in timp util sa ai timp sa te inscrii. Ma poate cineva lamuri????????
1.1  RE: Unde se pot inscrie.... trimis de
( 3 mar 2008, 11:51:46
...da un click aici: www.radiosant.org si vei afla cu promptitudine toate detaliile dorit.Succes
1.2  RE: Unde se pot inscrie.... trimis de
( 3 mar 2008, 22:45:37
http://www.e-licitatie.ro/Publ

Aici poti gasi toate licitatiile publicate de institutiile publice din Romania.
2.   Cine controleaza trimis de
( 3 mar 2008, 15:26:38
banii bugetului in toata tara nu mai au nici-un control pe ce si cum se cheltuiesc.Din diferite interese ,altele decat ale celor pentru care se aproba, se aproba si cinei mai controleaza felul cum au fost cheltuiti.Da se fac raportari care nu au nimic cu realitatea.Asteptam si responsabilitatea si calitatea in lucrai.
3.   VOTURILE CONTEAZA trimis de
( 4 mar 2008, 08:43:17
Madam Angela, cat il mai tineti la primarie pe traseistul acesta , curva politica ION LUNGU. Nu vedeti ca va fura electoratul si tot el imparte ciolanul? Apropo licitatia e castigata de Costica Lungu, cel care a supt de la ugerul lui frateso, pardon a primariei , eternul castigator al licitatiilor .PNL DESTEPTARE , RUPETI DINTII TRADATORILOR , LUATILE AERUL(CIOLANUL)!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Berbecuţ cu spanac şi caju 200 g pulpa de berbecuţ100 g  spanac50 g caju50 ml ulei de măsline1 lingură smântână1 căţel de usturoi± sare, piper Caju-ul se prăjeşte în ulei de măsline. Berbecuţul se prăjeşte, separat, în ulei de măsline,... Citeşte