Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 feb 2008 - Anul XIII, nr. 47 (3728)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vremea

Temperaturi de primăvară în februarie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăvară timpurie la Suceava. Vremea din ultimele două zile a fost deosebit de caldă, iar mercurul termometrelor a urcat ieri până aproape de 20 de grade Celsius. Ieri după-amiază, în jurul orelor 16:00, la Rădăuţi s-a înregistrat o temperatură de 19,8 grade Celsius, valoare mult mai ridicată decât cea normală pentru această perioadă a anului.

Şi la staţia meteo de la Poiana Stampei, termometrele au înregistrat valori mult peste limitele maxime ale acestei perioade, şi anume 12 grade Celsius. Specialiştii susţin că temperaturile ar fi şi mai ridicate dacă nu s-ar înregistra şi intensificări ale vântului.

Meteorologul de serviciu de la staţia meteo din Poiana Stampei, Gheorghe Iorga, a declarat că „temperatura înregistrată este foarte ridicată, şi va rămâne aşa până sâmbătă”.

Meteorologii susţin că de mai bine de zece ani de zile nu s-au mai înregistrat la Suceava asemenea temperaturi în luna februarie. Potrivit acestora, valorile normale ale temperaturii pentru această perioadă a anului sunt de aproximativ 8-10 grade Celsius.

Pentru intervalul imediat următor, vremea la Suceava va rămâne deosebit de caldă, iar la începutul lunii martie temperaturile vor scădea uşor, şi vor fi cuprinse între 14-15 grade Celsius. După ziua de ieri, când mercurul termometrelor s-a ridicat până la 20 de grade Celsius, temperaturi ridicate se vor înregistra pe 27 şi 28 februarie, când meteorologii anunţă valori de 17-18 grade Celsius.

Cu toate acestea, meteorologii spun însă că vremea este caldă doar ziua, în special la orele amiezii. Noaptea termometrele înregistrează temperaturi mult mai mici comparativ cu cele din timpul zilei. Gheorghe Iorga, de la staţia meteo din Poiana Stampei, a declarat că „noaptea s-au înregistrat valori de minus şase grade Celsius, şi mai avem încă şi un strat subţire de zăpadă”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Temperaturi de primăvară în februarie.
 Vizualizări articol: 1418 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Temperaturi de primăvară în februarie4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   .. trimis de
(26 feb 2008, 11:43:42
odata ce au sarit temperaturile in aer pentru perioada aceasta au aparut fustele mini la doamne si domnisoare,cat mai goale,cat mai provocatoare ..asadar temperaturi benefice pt hormonizati
2.   Pt cocosel trimis de
(26 feb 2008, 13:40:13
capul sus !!!!
3.   Viitor luminos trimis de
(26 feb 2008, 15:13:41
cu vremea aceasta o sa avem recolte mnunate,o sa fie o bogatie....apropo,nu mai taiati padurile jeguri inputzite!
3.1  RE: Viitor luminos trimis de
(26 feb 2008, 23:03:17
da cu vremea asta da, dar sa nu uitam ca suntem in februarie abia. la vara ne coacem

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cartofi cu ficăţei, pipote şi inimi de pui 8 porţii - 60 minute 500g ficăţei de pui500g pipote şi inimi de pui2kg cartofi200g smântână1 leg. mărar7 căţei de usturoi100ml ulei± sare, piper Se fierb cartofii curăţaţi şi tăiaţi în cubuleţe, 20 de... Citeşte